Skip to main content

Actorul Claudiu Istodor se alătură distribuţiei serialului Sacrificiul

 
Claudiu Istodor
Claudiu Istodor

Antena 1 a anunţat următorul actor care va face parte din distribuţia Sacrificiul.

Publicitate

Serialul va fi difuzat în toamnă de Antena 1 are un nou nume în distribuţie. Este vorba despre Claudiu Istodor, actor de televiziune şi de teatru. El va juca în serialul produs de Ruxandra Ion rolul unui inginer care are o a doua familie secretă.

Claudiu Istodor:

Am primit propunerea de a juca în serialul „Sacrificiul” cu mare interes. Am stat şi m-am gândit dacă sunt în stare să fac asta, am pus în cumpănă faptul că eram într-o perioadă destul de încărcată, având o premieră foarte grea la teatru, dar care a trecut cu bine.

În ceea ce priveşte personajul căruia îi voi da viaţă, lecturile la care am participat alături de echipă şi de Ruxandra Ion pentru noul proiect m-au mai lămurit.

Este vorba de un inginer care s-a îmbogăţit prin diverse mijloace pe care le veţi descoperi pe parcurs, e un bărbat care are o familie şi o a doua secretă. De la asta i se trag anumite nenorociri, lucru care nu poate fi decât ceva interesant şi palpitant pentru poveste

Sacrificiul se va numi noul serial produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Sacrificiul va fi difuzat în toamna acestui an şi este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Serialul lui peste altceva nu mai aveti mai apare si Draguseanca si tacamul este complet ,poate coopteaza si pe familia Pastrama , scrieti si cum va lua interviul in exclusivitate Andrea Esca de la pro , degeaba trimite jurnaliste de doi lei cum fac antenuta in zbor
  • dalien dalien
    ma uit la serialul asta numai daca îl pun să zică
    "Şi din nou ziua e salvată de Fetiţeleee Powerpuff!"

Trimite un comentariu

sus