Skip to main content

Actorul Claudiu Istodor se alătură distribuției serialului Sacrificiul

 
Actorul Claudiu Istodor se alătură distribuției serialului Sacrificiul
Claudiu Istodor

Antena 1 a anunțat următorul actor care va face parte din distribuția Sacrificiul.

Publicitate

Serialul va fi difuzat în toamnă de Antena 1 are un nou nume în distribuție. Este vorba despre Claudiu Istodor, actor de televiziune și de teatru. El va juca în serialul produs de Ruxandra Ion rolul unui inginer care are o a doua familie secretă.

Claudiu Istodor:

Am primit propunerea de a juca în serialul „Sacrificiul” cu mare interes. Am stat și m-am gândit dacă sunt în stare să fac asta, am pus în cumpănă faptul că eram într-o perioadă destul de încărcată, având o premieră foarte grea la teatru, dar care a trecut cu bine.

În ceea ce privește personajul căruia îi voi da viață, lecturile la care am participat alături de echipă și de Ruxandra Ion pentru noul proiect m-au mai lămurit.

Este vorba de un inginer care s-a îmbogățit prin diverse mijloace pe care le veți descoperi pe parcurs, e un bărbat care are o familie și o a doua secretă. De la asta i se trag anumite nenorociri, lucru care nu poate fi decât ceva interesant și palpitant pentru poveste

Sacrificiul se va numi noul serial produs de Ruxandra Ion pentru Antena 1. Sacrificiul va fi difuzat în toamna acestui an și este un „family drama” cu un scenariu original 100%, bazat pe fapte reale declarate istoric, dar şi pe fapte reale povestite de cunoscuţi. Producţia va intercala trei poveşti extraordinare, a trei familii din medii diferite.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Serialul lui peste altceva nu mai aveti mai apare si Draguseanca si tacamul este complet ,poate coopteaza si pe familia Pastrama , scrieti si cum va lua interviul in exclusivitate Andrea Esca de la pro , degeaba trimite jurnaliste de doi lei cum fac antenuta in zbor

Trimite un comentariu