Skip to main content

EXIT POLL. Antena 3 a furat startul cu două minute. TVR 1, cu un minut. Digi și România TV au respectat ora

 
EXIT POLL. Antena 3 a furat startul cu două minute. TVR 1, cu un minut. Digi și România TV au respectat ora

CAPTURĂ LA MINUT. Postul de știri Antena 3 a furat startul Exit-poll-urilor cu nu mai puțin de două minute. Paginademedia.ro a capturat, "la minut", momentul primelor estimări.

Publicitate

Antena 3 și Antena 1 nu au mai așteptat până la ora 21.00 și au difuzat rezultatele sondajelor la 20.58.

Postul public TVR 1 a urmat, la 20.59. Canalul a "ciupit" un minut față de ora oficială. După TVR 1, au "intrat în horă" și celelalte canale: B1 TV și Realitatea TV au afișat datele, de asemenea, înainte de ora 21.00.

Singurele posturi "corecte" din acest punct de vedere au fost Digi 24, Pro TV (cu Cristian Tudor Popescu în studio) și România TV. Postul de știri România TV, specialist în titluri "uluitoare", cu "răsturnări de situație" a respectat ora de exit-poll și a avut numărătoare inversă exact înainte de ora 21.00, ora oficială, legală, de difuzare a rezultatelor.

După ora 21.00, primele declarații au venit de la președintele Klaus Iohannis, apoi de la Dacian Cioloș și Ludovic Orban. Aproape de 21.30 a intrat în direct Liviu Dragnea.

Ce s-a întâmplat înainte de ora 21.00? Titluri în oglindă pentru România TV și Antena 3, cu doar câteva minute înainte de primele rezultate ale Exit-Poll-urilor.

Avem rezultatele! Procente Spectaculoase! Titra Antena 3. Avem rezultatele! Procente Uluitoare! scrie și România TV.

Antena 3 a lucrat cu CURS și Avangarde, "singurul sondaj acreditat de BEC" (sondaj dat și de Digi 24, post care anunța și el, cu 10 minute înainte de 21.00, că "Avem rezultatele votului"). România TV a lucrat cu Sociopol, compania lui Mirel Palada (Niels Schnecker a fost toată ziua acolo, anunțând, din când în când "răsturnări de situație").

GALERIE FOTO. Posturile TV la ora Exit-poll-urilor (capturi Paginademedia.ro):

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Eu cred ca lui Geo ăsta ia dat Voiculescu *** când era mic. Prea le plânge de milă ăstora de la antene.
  • Culmea e că aseară PSDTV (Romania TV daca nu va e clar) a fost singurul post la exit poll care a dat in avanataj PNL cu 29% parca si PSD cu 27,ceilalti la egalitate cu 25 și ceva %
  • Nu e corect ca au furat cele 2 minute.
    Insa este de apreciat faptul ca au comandat si au platit un sondaj de opinie pe care l-au citat majoritatea televiziunilor. Inclusiv Pro TV.
  • Antenele PSD-ULUI cele mai proaste televiziuni din Europa , tot timpul fac asa sa vedem CNA-ul ce face in frunte cu aghiotantul lor RADU HARJEU omul de casa al antenutelor si PSD-ului.
  • disperare mare la latrina tv antena 3 care se vede de la o posta ca sustine doar psd-ul...
    ia sa sesizam noi CNA-ul...

Trimite un comentariu