Skip to main content

Finala UEFA Champions League se vede sâmbătă la Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport

 
Finala UEFA Champions League se vede sâmbătă la Digi Sport, Look Plus și Telekom Sport
FOTO: liverpoolfc.com

Finala UEFA Champions League de sâmbătă, 1 iunie, se vede pe trei posturi.

Publicitate

Digi Sport 1, Look Plus și Telekom Sport vor transmite de la ora 22:00 finala 100% englezească dintre Tottenham și Liverpool.

Toate cele trei posturi vor avea programe speciale înainte și după meciul de fotbal. Digi Sport va difuza Euro Fotbal înainte și după meci și în timpul pauzei dintre reprize. Look Plus va difuza Studio UCL, cu Vlad Măcicășan de la ora 20:30 și după miezul nopții. Și Telekom Sport va dedica un studio special dedicat finalei, la ora 20:30.

Finala UEFA Champions League se joacă între două echipe englezești, Tottenham și Liverpool și este a doua finală importantă disputată de echipe din Anglia. Finala Europa League de miercuri s-a jucat între Arsenal și Chelsea, echipe din Londra.

Liverpool se află la a doua finală consecutivă, după ce anul trecut a pierdut-o în fața echipei cu cele mai multe trofee ale ligii campionilor, Real Madrid. Tottenham este surpriza finalei, după ce a eliminat Manchester City în sferturi și revelația competiției Ajax Amsterdam, în semifinale.

În Premier League, Liverpool a terminat pe locul doi, după o luptă cot la cot cu Manchester City, campioana din acest an. Tottenham Hotspur a obținut locul patru, după Manchester City, Liverpool și câștigătoarea Europa League, Chelsea.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu