Skip to main content

Ferma ajunge la final în această seară. Cine sunt finaliștii

 
Ferma ajunge la final în această seară. Cine sunt finaliștii

Ferma, un nou început va avea un sfârșit astăzi, 23 mai. Finala va fi difuzată de la ora 21:30, după ultimul episod al serialului Las Fierbinți.

Publicitate

Emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu a început pe 29 ianuarie, iar de atunci, cu excepția serilor cu partide de fotbal, a fost difuzată în fiecare seară de marți, miercuri și joi, imediat după serialul Las Fierbinți.

Cine sunt finaliștii?

Din cei 18 concurenți inițiali, plus alți doi (Cătălin Zmărăndescu și Matei Negrescu) care au intrat în fermă pe parcurs, în finală au ajuns Cătălin Moroșanu și Marius Crăciun. Pentru a câștiga premiul cel mare și titlul de Fermierul Anului, cei doi vor trece prin probe de forță și de îndemânare.

Cătălin Moroșanu a câștigat Sunt celebru, scoate-mă de aici, o altă emisiune-concurs produsă de Pro TV, iar Marius Crăciun a fost finalist la emisiunea Ninja Warrior România. Câștigătorul va pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro pus la bătaie de Pro TV.

Brigitte Năstase, Geanina Ilieș, Otilia, Carmen Negoiță, Claudia Pavel, Diana Belbiță, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Călin, Cătălin Moroșanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Țolu, Vali Bărbulescu, Cătălin Zmărăndescu și Matei Negrescu sunt cei 20 de concurenți care au trecut prin Ferma.

 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Naspa pentru PRO a fost ca s-a scris prin presa de acu vreo 2 luni ca in finala va fi Morosanu cu Marius iar cel din urma va fi castigatorul. La inceput am crezut ca e doar o speculatie sa mai atraga ceva vizitatori dar uite ca s-a adeverit aceasta informatie. Si nu cred ca acel ziarist era clarvazator sa prezica finalistii si castigatorul cand erau mai mult de 10 persoane prin ferma. O gafa scapata de PRO care mereu spunea ca se filmeaza aproximativ cu difuzarea la TV. Dar asa se intampla mai mereu cu emisiunile filmate in avans, mereu se afla castigatorul dintr-o sursa.

Trimite un comentariu