Skip to main content

Ferma ajunge la final în această seară. Cine sunt finaliştii

 
Ferma ajunge la final în această seară. Cine sunt finaliştii

Ferma, un nou început va avea un sfârşit astăzi, 23 mai. Finala va fi difuzată de la ora 21:30, după ultimul episod al serialului Las Fierbinţi.

Publicitate

Emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu a început pe 29 ianuarie, iar de atunci, cu excepţia serilor cu partide de fotbal, a fost difuzată în fiecare seară de marţi, miercuri şi joi, imediat după serialul Las Fierbinţi.

Cine sunt finaliştii?

Din cei 18 concurenţi iniţiali, plus alţi doi (Cătălin Zmărăndescu şi Matei Negrescu) care au intrat în fermă pe parcurs, în finală au ajuns Cătălin Moroşanu şi Marius Crăciun. Pentru a câştiga premiul cel mare şi titlul de Fermierul Anului, cei doi vor trece prin probe de forţă şi de îndemânare.

Cătălin Moroşanu a câştigat Sunt celebru, scoate-mă de aici, o altă emisiune-concurs produsă de Pro TV, iar Marius Crăciun a fost finalist la emisiunea Ninja Warrior România. Câştigătorul va pleca acasă cu premiul de 50.000 de euro pus la bătaie de Pro TV.

Brigitte Năstase, Geanina Ilieş, Otilia, Carmen Negoiţă, Claudia Pavel, Diana Belbiţă, Ioana Filimon, Otniela Sandu, Ame Călin, Cătălin Moroşanu, Emil Rengle, Florin Pastramă, Jorge, Kamara, Marius Crăciun, Remus Boroiu, Silviu Ţolu, Vali Bărbulescu, Cătălin Zmărăndescu şi Matei Negrescu sunt cei 20 de concurenţi care au trecut prin Ferma.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Georgian Georgian
    Naspa pentru PRO a fost ca s-a scris prin presa de acu vreo 2 luni ca in finala va fi Morosanu cu Marius iar cel din urma va fi castigatorul. La inceput am crezut ca e doar o speculatie sa mai atraga ceva vizitatori dar uite ca s-a adeverit aceasta informatie. Si nu cred ca acel ziarist era clarvazator sa prezica finalistii si castigatorul cand erau mai mult de 10 persoane prin ferma. O gafa scapata de PRO care mereu spunea ca se filmeaza aproximativ cu difuzarea la TV. Dar asa se intampla mai mereu cu emisiunile filmate in avans, mereu se afla castigatorul dintr-o sursa.

Trimite un comentariu

sus