Skip to main content

GALERIE FOTO. Ce cupluri vor participa la noua emisiune de pe Antena Stars, Dragoste fără secrete

 
Iuliana Călinescu este prezentatoarea emisiunii Dragoste fără secrete
Iuliana Călinescu este prezentatoarea emisiunii Dragoste fără secrete

Au fost anunţate cele şase cupluri care vor participa la Dragoste fără secrete, emisiunea de tip matrimonial de pe Antena Stars.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la ora 12:00 şi seara, de la 18:45 la Antena Stars şi va fi prezentată de Iuliana Călinescu. Ca şi celelalte matrimoniale, Dragoste fără secrete va avea şi o gală care se va vedea sâmbătă, de la ora 18:45.

Ce cupluri vor participa în emisiune?

Mădălina (19 de ani) şi Alexandru ( 25 de ani) - el este pasionat de sport, iar ea de hair styling

"Împreună formăm un cuplu de aproximativ o lună de zile. Vreau să o cunosc mult mai bine. Consider că în momentul în care locuim împreună ne cunoaştem cel mai bine. Pentru mine este o provocare foarte mare, mă simt destul de puternic să câştig”.

Oana (29 de ani) şi Laurenţiu (26 de ani) - au un copil de un an şi patru luni.

"Noi doi ne-am cunoscut în 2017, pe 8 aprilie. Soarta a făcut să ne întâlnim de ziua mea (n.r. Oana). Am fost încântată că l-am primit drept cadou. Ne completăm. Ne înţelegem. Suntem o familie model"

Rozalia (31 de ani) şi Valentin (34 de ani)

"Suntem împreună de cinci luni. Eu desenez, tatuez (n.r. Valentin). Formăm o relaţie frumoasă, la distanţă. El stă în Bucureşti, eu în Râşnov. Distanţa nu este un impediment. Încercăm să fim aproape cât mai mult. Ea m-a abordat pentru un tatuaj"

Narcisa (18 ani) şi Cosmin (20 de ani)

"Eu lucrez în domeniul IT şi ea este elevă. Ne-am cunoscut acum doi ani la un revelion. Am avut şi suişuri şi coborâşuri. Nu renunţă niciunul până când nu dormim în alte camere şi apoi ne revenim, se întâmplă şi să trecem peste imediat"

Flori (23 de ani) şi Andrei (25 de ani)

"Eu sunt antreprenor. Ea este model şi dansatoare. Ne cunoaştem de o săptămână. Ne-am aruncat priviri. Ea mi-a atras atenţia, am făcut schimb de numere de telefon. Relaţia s-a înfiripat a doua zi, am invitat-o să luăm masa". El şi-ar dori să doneze apartamentul unei familii nevoiaşe.

Nicoleta (18 ani) şi Mădălin (22 de ani)

"Pe Mădălin l-am cunoscut la emisiunea Te iubesc de nu te vezi. Sunt etuziasmată de relaţia noastră. Este cu năbădăi, cu mici certuri. Acum chiar avem o relaţie foarte ok. Avem potenţial să fie ceva frumos între noi".

Formatul emisiunii Dragoste fără secrete

Şase cupluri vor intra emisiune pentru a-şi testa iubirea, timp de 100 de zile. Fiecare cuplu va fi izolat de lumea exterioară, inclusiv de restul concurenţilor. Cu aceştia din urmă vor interacţiona doar o oră pe săptămână.

De asemenea, nu vor avea acces la telefon sau internet. Premiul pus la bătaie este un apartament cu două camere într-un ansamblu rezidenţial din Bucureşti.

Totodatã, telespectatorii aceştia vor avea acces pe o platforma online în care vor putea urmări concurenţii, în direct, 24 din 24 de ore. Aceştia vor şi vota un favorit, o singură dată pe zi.

Voturile hotărăsc cine iese din competiţie şi cine rămâne. În fiecare lună, un cuplu va fi eliminat, iar altul îi va lua locul.

GALERIE FOTO. Cuplurile din emisiunea Dragoste fără secrete

  • Flori (23 de ani) şi Andrei (25 de ani)
  • Madalina (19 de ani) si Alexandru ( 25 de ani)
  • Narcisa (18 ani) si Cosmin (20 de ani)
  • Nicoleta (18 ani) si Madalin (22 de ani)
  • Oana (29 de ani) si Laurentiu (26 de ani)
  • Rozalia (31 de ani) si Valentin (34 de ani)
Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Matrimoniale Matrimoniale
    Mai exista emisiunea?
  • Niculai Ilas Niculai Ilas
    Emisiunea mea preferata. Succes!
  • Valeria pop Valeria pop
    Ce s-a intamplat cu emisiunea din 3 iulie 2019 de la ora 18.45?
    Este greu de gasit al saselea cuplu?Ganduri bune......
  • Valeria pop Valeria pop
    Bianca Sarbu Romanescu-CASA PE PIATRA!-
    O buna prezentatoare,o femeie trecuta prin viata,cu doi copii frumosi.
    Esti talentata,empatica,simpatica,arati foarte bine dupa doua sarcini,artista,cantareata.Iti doresc multa sanatate,o viata lipsita de greutati.Toate gandurile bune pentru o femeie minunata.
  • Valeria pop Valeria pop
    Buna ziua.Este greu,presant sa suporti atatea interziceri.Sunt si ei oameni!Sunt cupluri,barbati tineri,au nevoile lor.Permiteti-le sambata,duminica sa poata intra amandoi in baie-ma gandesc-altfel or sa se urce pe pereti.Si puscariasii au dreptul la camera intima.Este doar o propunere.....de supravietuire pentru concurenti.In rest toate gandurile bune pentru toata echipa.
  • Valeria pop Valeria pop
    Aduceti macar o data pe saptamana un psiholog,sociolog care sa discute cu ei cum se relationeaza in cuplu,despre relatia parinte-copil,despre relatia cu socrii si altele.Asa au si ei de invatat si noi care ne uitam la tv.
    Va multumesc pentru atentie,poate sunt bune sugestiile mele.Va urmaresc cu drag si apreciez munca pe care o depuneti.
  • Valeria pop Valeria pop
    Dati-le la camere diferite jocuri de -sah,table,rummy,maroc cu bete etc.Asa vor interactiona intre ei si nu se vor mai plictisi.
    In fiecare seara un film romanesc-mai nou sau mai vechi.Asa le veti face cunoscute
  • Valeria pop Valeria pop
    Observ ca este o mare plictiseala in garsonierele lor.Dati-le mai multe activitati!
    De exemplu cate un joc de puzzel mai mare 60x80cm/acelasi joc,pe care sa-l faca in echipa in cateva zile si cine il termina primul primeste un premiu.
  • Valeria pop Valeria pop
    Nu mai primiti in emisiune copii de 18 ani.S-a dovedit ca nu stiu de capul lor.Cred ca varsta minima ar trebui sa fie 20 ani.In primul rand sa-si termine scoala ,apoi sa aibe un pic de maturitate.Va multumesc!
  • Valeria pop Valeria pop
    Felicitari pentru emisiune
    In 30 de zile multi au intrat putini au ramas
    Rezista numai cei care sunt cu adevarat un cuplu.
    La prima vedere nu pare greu dar rezista presiunii numai cei care sunt obisnuiti sa imparta spatiul in comun,sa suporte conditiile puse de joc si care se iubesc cu adevarat.Dar merita efortul pentru un apartament,altii platesc o viata intreaga.
  • Valeria pop Valeria pop
    Catre realizatori
  • geo geo
    S-au chinuit rau sa gaseasca cele 6 cupluri.
    Adica Oana si Laurentiu au copil de 1 an si 4 luni si l-au lasat acasa ptr cel putin o luna de zile pentru a participa la emisiune ?

Trimite un comentariu

sus