Skip to main content

Gianina Corondan, emisiune nouă la TVR 1. Când începe

 
Gianina Corondan, emisiune nouă la TVR 1. Când începe

Gianina Corondan are o nouă producție la TVR 1, de săptămâna viitoare. Este vorba de o emisiune-concurs care se numește „Fețe-fețe”, anunță reperezentanții postului.

Va fi lansată luni, 6 mai, de la ora 19:00. Este programată de luni până joi de la aceeași oră, iar vinerea va exista o ediție „best-off”, notează aceeși sursă. 

Emisiunea Gianinei Corondan intră pe tronsonul ocupat în ultima lună de emisiunea lui Ionuț Cristache, România 9. Talk show-ul lui Cristache a revenit la ora „tradițională” 21:00, după cum Paginademedia.ro a scris AICI
Publicitate

Ce va fi propriu-zis în emisiune? 

Vor exista doi concurenți care trebuie să ghicească meseriile celor șase invitați din platou, totul în funcție de „față”, menționează reprezentații postului.

„Doi concurenti vor încerca să asocieze o lista de meserii cu fețele participantilor din platou. Gianina Corondan va pune un set de întrebări, iar cine răspunde corect la ele are dreptul să presupună cine ce meserie are.

În runda a doua este promovat câstigătorul primei etape de concurs, iar intuitia acestuia este supusa la noi teste-surpiza”, completează aceeași sursă. 

Reamintim că Gianina Corondan a prezentat toamna trecută emisiunea „Vizită de lucru”, tot la TVR 1. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Nu-i înțeleg pe ăștia care critică oamenii de televiziune dintr-o generație anterioară. E clar că în prezent debutanții foarte greu reușesc să se facă remarcați având în vedere că televiziunea a pierdut mult teren, dar cu siguranță ar putea avea de învățat de la experimentați. Sigur că există tot felul de oportuniști, mai cu seamă în căpușata televiziune publică, dar asta nu înseamnă că nu sunt și oameni care merită să-și facă treaba pe ecran, fiindcă știu cu ce se mănâncă televiziunea. Geanina mi se pare unul dintre ei. Iar ca exemple i-aș mai da pe Teo, Dan Negru, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Mircea Radu, Iuliana Tudor, Cabral, Marina Almășan, Irina Păcurariu, Cătălin Ștefănescu, Virgil Ianțu sau chiar Măruță ori Răzvan și Dani. Da, unii au făcut destule compromisuri ca să țină pasul cu ce cere audiența, dar pe ăștia și pe alții câțiva din generațiile trecute i-aș da ca exemplu la capitolul oameni de la noi care știu să facă televiziune.

Trimite un comentariu