Skip to main content

iCEE.fest: Upgrade 100. Peste 15 speakeri de la Google şi Facebook, despre marketing şi vânzări online, tendinţe în zona video sau inteligenţa artificială

 
iCEE.fest: Upgrade 100. Peste 15 speakeri de la Google şi Facebook, despre marketing şi vânzări online, tendinţe în zona video sau inteligenţa artificială

Mulţi speakeri de la Google şi Facebook anul acesta, la iCEE fest - Upgrade 100. Vor fi peste 15 speakeri, adică cei mai mulţi din istoria celor opt ani ai festivalului, informează reprezentanţii evenimentului.

Publicitate

Vor aborda subiecte din zona marketingului şi vânzărilor online, din cea a noilor tendinţe din zona de video sau vor nota idei despre inteligenţa artificială.

Ambele companii vor prezenta atât tehnici dedicate creşterii notorietăţii produselor şi serviciilor, dar şi workshopuri specializate pentru generarea de vânzări online şi conversii.

Google va vorbi despre lucruri ca redefinirea clasicului tunel de achiziţie al produselor, performance marketing si vânzări online, machine learning, dar şi traininguri pentru cei care produc în România şi vor să vândă produse si servicii pe plan global.

De asemenea, prin reprezentanţii YouTube, compania va prezenta cele mai noi tendinţe în zona video, formate creative si publicitare, dar si cum vede compania impactul inteligenţei artificiale în viitor.

Speakerii de la Facebook se vor axa pe două direcţii:

  • Viziunea generală şi viitorul platformelor care pun în prim plan protecţia datelor personale
  • Workshopuri pentru specialiştii care vor generarea de conversii si vânzări directe din ecosistemul creat de produsele Facebook

Prezentările se vor axa atât pe prezentarea noii culturi si direcţii strategice a Facebook, cât si pe formatele creative de cel mai mare impact pe Facebook si Instagra sau tehnici de optimizare pentru e-commerce.

„Facebook va prezenta în premieră la festival experienţe ale mai multor parteneri care au obţinut rezultate remarcabile folosind corect instrumentele puse la dispoziţie de gigantul global”, notează reprezentanţii iCEE.fest - Upgrade 100.

Agenda si line-up-ul final, pentru evenimentul din 13-14 iunie, vor fi publicate săptămâna viitoare, iar de vineri, 10 mai, biletele se vor scumpi.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus