Skip to main content

iCEE.fest:Upgrade 100. Vor fi 140 de speakeri și 11 linii de conținut. Studenții și tinerii antreprenori, intrare gratuită în anumite zone

 
iCEE.fest:Upgrade 100. Vor fi 140 de speakeri și 11 linii de conținut. Studenții și tinerii antreprenori, intrare gratuită în anumite zone

Festivalul iCEE.fest: Upgrade100 începe peste două săptămâni la București. Va avea peste 140 de speakeri, de la Google, Facebook, Youtube, Waze, eBay, The Guardian sau Reddit , și peste 11 linii de conținut. 

Organizatorii au lansat și o supriză pentru acest an. Studenții și tinerii antreprenori pot participa gratuit în anumite zone din festival. Tot ce trebuie să facă este să se înscrie pe pe site-ul evenimentului. 

Publicitate

Pe scena evenimentului vor urca și speakeri-vedetă, precum Salim Ismail, co-fondator „Singularity University”, psihologul Davin JP Phillips sau futurologul Matthew Griffin.

„Ajut la aducerea viitorului în viața de zi cu zi și la demistificarea a sute de tehnologii emergente care îi ajută pe vizionari și antreprenori să construiască și să modeleze viitorul", spune Matthew Griffin. 

El crede că societatea are multe de recuperat dacă își dorește o interconectare tehnologică cu adevărat profundă, spun reprezentanții iCEE.fest. 

David JP Phillips este cunoscut în special datorită cărții sale „How To Avoid Death By PowerPoint". Cartea s-a transformat apoi într-un seminar iar ideile au fost prezentate la TEDx Stockholm în 2015. David susține că puterea poveștilor pe care le spunem ne transformă, sau nu, în buni comunicatori.

„The magical science of storrytelling” este un alt speech la mare căutare al lui David, în care ne explică de ce povestea pe care o spunem este o unealtă indispensabilă atunci când vrem ca mesajul nostru să fie livrat corespunzător.

În a doua zi a festivalului, pe 14 iunie, UPGRADE 100 a pregătit o scenă de workshops alături de profesioniști ce stabilesc direcții în domeniile lor de activitate.

Line-up-ul de pe Focus Stage 3:

• Faris și Rosie Yakob, Co-fondatori @ Genius Steals: Paid Attention: Advertising in an ADD Economy

• Ferdinand Goetzen, Chief Growth Officer @ Recruitee: The 7 Sins of Marketers

• Juhana Hokkanen, Head of Creative Technology și Umberto Onza, Lead Innovation Designer @ TBWA Helsinki: Disruption in Creativity

• Ben Kaplan, Founder @ PR Hacker: How you can grow using PR tricks based on data

Alte prezentări de neratat la iCEE.fest: UPGRADE 100: 

Dean Kinsman, FBI:

Este expert FBI în securitate cibernetică. Din mai 2019, el este atașat al ambasadei Statelor Unite în România, însărcinat de FBI pentru studiul si prevenirea cyber atacurilor.

„Fiți atenți la orice email primit și verificați proveniența. Adresele de email tip clonă sunt extrem de periculoase", Dean Kinsman, News Channel 5

Moegens Moller, Sleeknote:

• Se poate lăuda că a văzut mai multe teste de uzabilitate în ultimele 6 luni decât majoritatea eroilor CRO în timpul vieții

• Recunoaște faptul că e obsedat să afle adevăratul motiv pentru care userii nu se transformă în clienți

• Un workshop practic, foarte util pentru orice marketer: „How companies can completeand differentiate themselves from the big playersin their field”

John Eckman, Conversationista:

• Fondatorul Conversionista, agenția #1 în Scandinavia, John studiază barierele care stopează succesul unei transformări digitale, idei care se vor regăsi în prezentarea lui: What is broken in digital transformation?

Walter Greenleaf, Stanford University

• Neurolog comportamental și dezvoltator al tehnologiei medicale la celebra „Stanford University”

• El va vorbi despre „Cum vor schimba Realitatea Virtuală, Inteligența Artificială (AI) și tehnologia wearable îngrijirea pacienților”.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu