Skip to main content

Lucian Mîndruţă, emisiune exclusiv online în ziua alegerilor. Andrei Caramitru, Ştefan Mandachi sau Robert Tiderle, printre invitaţi

 
Lucian Mîndruţă, emisiune exclusiv online în ziua alegerilor. Andrei Caramitru, Ştefan Mandachi sau Robert Tiderle, printre invitaţi

Jurnalistul Lucian Mîndruţă va avea o emisiune online în ziua alegerilor europarlamentare, despre rezultatele preliminare ale exitpoll-urilor.

Publicitate

Se numeşte „Emisiunea fără nume” - un titlu sub care a realizat mai multe ediţii, tot online.

Şi ediţia de duminică, 26 mai, va fi exclusiv online, de la ora 21:00, imediat după închiderea secţiilor de votare.

Cine vor fi invitaţii lui Lucian Mîndruţă?

  • Andrei Caramitru, membru USR şi fost consilier al liderului USR Dan Barna.
  • Sidonia Bogdan, jurnalist al publicaţiei Reporter Global

Mîndruţă şi invitaţii săi vor comenta - din studioul Mindopoly - rezultatele primele rezultate ale exitpoll-urilor, atât cele oficiale cât şi o numărătoarea paralelă a partidelor politice.

„Va fi o emisiune de comentarii din partea unor oameni implicaţi civic”, a spus realizatorul Digi FM pentru Paginademedia.ro.

Emisiunea va fi transmisă pe contul de Facebook al lui Lucian Mîndruţă şi, simultan, pe toate conturile de Facebook ale invitaţilor. De asemenea, moderatorul va lua întrebări din partea utilizatorilor de Facebook pe tot parcursul transmisiunii.

„Vom avea rezultatele oficiale ale Biroului Electoral Central, dar şi o numărătoare paralelă din zona partidelor politice”, a completat Lucian Mîndruţă.

Se va încheia în jurul orei 22:30, a mai notat jurnalistul.

În ultima săptămână, Mîndruţă a mai făcut emisiuni de dezbatere cu diverşi actori din zona politică. Printre invitaţii săi s-au numărat Dacian Cioloş, Dan Barna sau Victor Ponta.

Victor Ponta, de la Pro România, în emisiunea lui Mîndruţă

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sore Sore
    4.700 de vizualizari la emisiunea cu Ponta. Daca mergea doua statii cu metroul, Ponta avea audienta mai mare, indiferent de ora. Si iesea si mult mai ieftin.
  • Biz Biz
    Sorry, obae! Până aici saitdemedia. Vorbiți despre principii, despre derapajele altora, despre premium, dar reîncălziți ciorba cu expirați ca mînuță, faceți campanii dubioase, mai josnice decât posturile tv care își asumă pe față o anumită orientare politică. De acum încolo eu nu mai vizitez acest site. Sănătate și la gară!

Trimite un comentariu

sus