Skip to main content

Plecări de la Realitatea TV. Printre nume și Andra Miron, una dintre cele mai vechi fețe ale stației de știri. Unde merge prezentatoarea

 
Plecări de la Realitatea TV. Printre nume și Andra Miron, una dintre cele mai vechi fețe ale stației de știri. Unde merge prezentatoarea

Mai mulți jurnaliști se despart de postul Realitatea TV. Este vorba de un reporter special, o prezentatoare de la meteo și una dintre cele mai vechi realizatoare ale postului, Andra Miron. 

Miron se desparte de postul Realitatea TV după 14 ani. Va merge către o altă zonă, mai exact Comunicare și Realații Publice, după cum a declarat pentru Paginademedia.ro

Publicitate

A spus că demisia de la Realiatea TV a venit pe fondul unei oferte din zona de PR. De asemenea, a menționat că nu poate oferi mai multe detalii despre viitorul său loc de muncă. Nici dacă este vorba despre o instituție publică.

A subliniat , pentru Paginademedia.ro, că demisia de la postul de știri nu a venit pe seama deciziei pe care a luat-o instanța luna trecută, mai exact intrarea în faliment a Realitatea Media. 

Celelalte nume care părăsesc stația lui Cozmin Gușă sunt:

  • Andreea Dăscălescu, care era parte a echipei de reporteri speciali, și-a anunțat plecarea pe contul de Facebook.
  • Cristina Zaharia, care se ocupa de rubirica meteo de peste șapte ani, și-a anunțat demisia. Potrivit postării de pe contul de Facebook, aceasta nu va mai face televiziune, ci „pur şi simplu am decis la începutul anului că e momentul să fac altceva”.
  • În urmă cu aproximativ o lună și prezentatoarea Savina Russu a părăsit postul Realitatea TV. Ea a trecut în radio, mai exact la postul Radio România Brașov, unde se ocupă de jurnalele de știri.

Discuția cu Andra Miron, pe larg, în continuare:

Paginademedia.ro: De ce ai decis să pleci de la Realitatea TV după 14 ani?

Andra Miron: A fost o decizie destul de dificilă, deoarce mă gândesc cu mult drag la colegii din Realitatea TV. Am primit o ofertă pe care am analizat-o un timp.

Paginademedia.ro: Demisia a venit cumva pe fondul deciziei pe care a luat-o instanța acum o lună?

Andra Miron: Nu. Decizia instanței nu m-a neliniștit și sper că nici pe colegii mei. A fost o decizie personală.

Paginademedia.ro: Din ce zonă a venit oferta?

Andra Miron: Merg către zona de Comunicare și PR, dar nu pot da mai multe detalii momentan. O să revin cu un anunț în perioada următoare.

Paginademedia.ro: Este vorba despre o instituție publică sau despre altă zonă?

Andra Miron: Nu pot vorbi despre asta acum. O sa fac un anunț în perioada următoare.

Andra Miron s-a ocupat în ultima perioadă de talk show-ul „Prime Time News”. A intrat în echipa postului de televiziune în anul 2005.

Reamintim că postul Realitatea TV trece printr-o perioadă dificilă în contextul în care Curtea de Apel a respins planul de reorganizare. Astfel, Realitatea Media, compania care operează Realitatea TV, care se află de mai bine de opt ani în insolvență, ar urma să intre în faliment. 

Carte de vizită Andra Miron

În 2001 s-a angajat la site-ul Apropo.ro. În 2002 a plecat la postul B1 TV, unde a stat un an.

Din 2003 până în 2005 a lucrat la postul Național TV, iar în aprilie 2005 a intrat în echipa Realitatea TV. 

Din anul 2017 este și profesor asociat la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • In contextul de la Caracal este clar ca Romania este scufundata in imperiul coruptiei si ignorantei totale fata de romanii din Romania,in timp ce maghiarii au scoli cu toalete si autobuze primite de la Guvernul Romaniei.Statul Roman este Statul mafiot nomenclaturist securist plin de fosti securisti so copii acestora care au mostenit posturile.Cuvantul care i mi vine in minte este lehamite.Romania scoate tot ce este mai urat din caracterul oamenilor.........
  • Mare pierdere frate. Nu e singura care dispare in comunicare si PR adica un mumbo jumbo de imagine ca sa nu spuna ca n-are meserie. Si-asa e jale in tv noastre si cand te gandesti cati bani iau astia ca sa nimic. Altii imping vagoane-n gara cu capu schimba becuri pe ploaie dau cu lopata la -10 grade pe nimic. Viata asta...
  • Pierdere pentru Realitatea. Era cea mai ok prezentatoare a lor. Denise Rifai, daca am scris corect, oricum nu-mi pasa, are o atitudine si un stil nasol. Nu poti s-o vizionezi.
  • Nicio pagubă. Se mai curăță mass media de gurnaliste cu istericale, fete care citesc promptere la meteo și reporterițe care au executat doar ordine si n-au lăsat vreo dâră în așa-zise cariere tv. E clar că vântul falimentului bate tot mai tare la Realitatea TV. Se aude că, după ce a trecut proba de invitat în emisiunea lui tăticu', Andrei Gușă s-a lăsat de judo și va ține locul tuturor divelor.

Trimite un comentariu