Skip to main content

Minimax revine în grila Telekom după mai bine de șase ani

 
Minimax revine în grila Telekom după mai bine de șase ani

Minimax se întoarce la Telekom. Televiziunea pentru copii, parte a grupului AMC Networks International - Europa Centrală și de Nord (AMCNI-CNE), va reintra în grila operatorului Telekom, după o pauză de mai bine de șase ani.
 
Postul revine la Telekom începând de la 1 iunie și va face parte din pachetul de bază. 
 
În cadrul acestui nou acord, Minimax devine disponibil pentru aproape 85% dintre abonații pay-TV din România, anunță compania. Televiziunea, care și-a extins timpul de emisie la 24 de ore, anul trecut, celebrează 20 de ani de existență în acest an și este recepționată în 11 țări din Europa, în 5 limbi.
 
Balázs Hajós, Vicepreședinte Vânzări Afiliate la AMCNI-CNE a declarat:
 
„Acest acord întărește parteneriatul de lungă durată pe care îl avem cu Telekom România, făcând larg disponibilă televiziunea noastră pentru copii, Minimax, în regiune. Pe măsură ce AMCNI continuă să își extindă portofoliul diversificat de televiziuni, ne-am luat angajamentul să oferim conținut premium pentru a atrage și a delecta telespectatorii de toate vârstele din întreaga lume.”
 
Andreas Elsner, Director Executiv Comercial, Segment Rezidenţial, Telekom Romania:
 
„Ne bucurăm să anunțăm că de acum postul Minimax face parte din grila Telekom TV, respectând, astfel, promisiunea noastra de a oferi conținut de calitate, pentru cele mai diverse nevoi și preferințe. Este ocazia perfectă, de Ziua Copilului, să le oferim acestora experiența Minimax, de a putea urmări desenele animate preferate, alături de părinți.”
 
 
Publicitate

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • E bine macar ca intra in grila de baza. Totusi Orange in grila de baza nu are niciun program dedicat si copiilor, obligandu-i automat pe cei ce au copii si se aboneaza la Orange sa ia o grila mai scumpa. Orange cred ca are cea mai slaba oferta la grila de baza.
  • Cam sărăcuta oferta,pe lângă ce ati eliminat.Si,nu suntem numai copii ,abonatii Telekom,si,nici nu am dat in mintea copiilor.Mai veniti,si cu ceva consistent si atractiv.

Trimite un comentariu