Skip to main content

Digi 24: Percheziţii la rectorul Academiei de Poliţie, în dosarul ameninţării jurnalistei Emilia Șercan

 
Digi 24: Percheziţii la rectorul Academiei de Poliţie, în dosarul ameninţării jurnalistei Emilia Șercan

Percheziții acasă la rectorul Academiei de Poliție. Descinderile procurorilor sunt legate de dosarul în care un ofițer, angajat al Academiei Alexandru Ioan Cuza, este acuzat ca ar fi amenințat-o cu moartea pe jurnalista Emilia Șercan, informează postul de știri Digi 24

Pe lângă rectorul Academiei, mai sunt percheziționați la această oră încă patru subordonați ai acestuia. 

Publicitate

Remintim că jurnalista Emilia Şercan, cunoscută pentru anchetele privind plagiatele în rândul înalţilor demnitari şi al conducerii unor instituţii de invăţământ, cel mai recent la Academia de Poliţie, a anunţat, în urmă cu o lună că a primit ameninţări cu moartea.

Ulterior, la aproximativ o săptămână a fost identificat și un prim suspect, un tânăr ofițer de poliție angajat al Academiei. Acesta este cercetat pentru șantaj și amenințare, notează Digi 24. 

Emilia Șercan a reacționat la scurt timp, în această dimineață, tot la postul Digi 24: 

„Eu cred că din moment ce procurorii au decis să facă aceste percheziții, vorbim despre faptul că au indicii care arată implicarea lor în santajul care a fost pus la cale la adresa mea. Eu am spus de atunci că autorii morali sunt cu totul alte persoane, el fiind tânăr, proaspăt angajat și neimplicat în zona de doctorate”, a notat jurnalista.

Citește și:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Deja povestea cu procurorii DNA acasa la rectorul Academiei si raspandirea stirii pe canale media ca in vremea lui Kovesi devine dubioasa rau, ceva in genul ca sercan e un pion dna intr-o rafuiala cu sefi din academia de politie. poate ar trebui privit subiectul cu mai multa rezerva si echilibrat ca sa nu ajungeti sa sustineti doar o parte intr-un soi de reglare de conturi.

Trimite un comentariu