Skip to main content

Și Europa FM iese la vot. Postul de radio se alătură Pro TV în campania E.U. Yes la vot

 
Și Europa FM iese la vot. Postul de radio se alătură Pro TV în campania E.U. Yes la vot

Postul de radio Europa FM se alătură Pro TV în campania „E.U. Yes la vot” lansată săptămâna trecută.

Publicitate

Mai multe voci ale societății vor explica la Europa FM de ce votează pe data de 26 mai și vor vorbi despre experiența proprie și cum fiecare alegător poate decide viitorul României în Uniunea Europeană, spun reprezentanții postului de radio.

Campania E.U. Yes la vot a fost inițiată de Pro TV în cursul săptămânii trecute. Anunțul că Europa FM se va alătura postului tv a fost făcut în timpul dimineții

Vlad Petreanu:

„Daca aveți un strop de încredere în noi și în colegii noștri de la PRO TV, încercați să vă gândiți dacă merită sau nu să ieșiti la vot. Noi vă spunem că merită, nu vă spunem evident cu cine să votați sau ce să votați sau în ce fel să votați. Asta e evident treaba voastră. Toate opțiunile politice legale sunt îndreptățite în țara asta.

Vă spunem atât - ieșiți la vot, exprimați-vă această datorie cetațenească și vedem după aceea ce se întamplă.”

Andrada Burdalescu, director general Europa FM:

„De aceasta data, am ales sa sustinem si noi campania “E.U. Yes la vot” lansată de PRO TV pentru că împărtășim aceleași valori și credem că, într-un moment foarte important pentru noi ca natiune, este, de asemenea, extrem de important să transmitem un mesaj de unitate pentru apărarea valorilor democratiei.

Vocile noastre seamănă foarte mult. Atat Europa FM, cât și PRO TV sunt doua instituții media profesioniste, respectate, în care romanii chiar au încredere. Și suntem convinși că, împreună, putem promova și mai bine valorile noastre comune.”

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu