Skip to main content

Televiziunea Digi24 se mută pe o altă companie

 
Televiziunea Digi24 se mută pe o altă companie
Digi 24

RCS anunță că va transfera o parte din activele media și efectivele implicate în producția de programe de televiziune și conținuturi online sub brandul Digi24 către Campus Media TV S.R.L., parte a operațiunilor RCS.

Transferul, care va implica și cedarea licenței audiovizuale în baza căreia emite postul de știri Digi24, va deveni efectiv după minimum 30 de zile, anunță compania printr-un comunicat. 

Publicitate

„Cesiunea are loc în cadrul procesului de eficientizare a activității diviziei media din cadrul Grupului Digi | RCS & RDS, inițiat în luna februarie, și are următoarele scopuri: creșterea flexibilității organizaționale a activităților de producție și difuzare de știri și programe de actualitate, creșterea eficienței și îmbunătățirea rezultatelor financiare aferente acestor activități prin responsabilizarea personalului cu privire la utilizarea resurselor, diversificarea surselor de finanțare, simplificarea fluxurilor decizionale și a proceselor de producție”, explică reprezentanții companiei într-un comunicat.

Regimul juridic al activității postului de știri va fi similar celui adoptat de grup pentru celelalte posturi de televiziune ale grupului retransmise în regim must – carry - UTV, Music Channel, Hit Music Channel – operate, de asemenea, de entități juridice distincte.

„Prin acest transfer, se va crea o fereastră de oportunitate pentru colaborarea postului Digi24 cu alți furnizori ai serviciului de retransmisie a programelor audiovizuale”, mai arată aceștia.

Echipa redacțională care asigură conținuturile și programele pentru postul Digi24 și site-ul digi24.ro este informată, în cursul zilei de azi, în legătură cu transferul de active și al responsabilității de angajator. De asemenea, echipa redacțională are întâlniri cu management-ul postului pentru a primi detalii despre etapele transferului.

Management-ul și coordonarea echipei vor fi asigurate de Board-ul Digi24 din care fac parte: Mihai Dinei, Cristina Airabedian, Anca Mireanu și Cosmin Prelipceanu.

Campus Media TV S.R.L. este o entitate juridică înființată în urmă cu zece ani, are sediul social în București și principalul său obiect de activitate este derularea de activități în domeniul radiodifuziunii.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • un butic de cartier e afacere mai solida decat Digi24 si plateste angajatii mai corect (salariu contract individual, nu drepturi autor, perioada nedeterminata, nu lunar sau 3 luni).
 • Noua firmă are legătură cu radiourile secundare care au aparținut de MediaPro, adică Dance FM și fostul Music FM (acum Chill FM).
  În concluzie Digi24 este tot unde a fost, tot în grupul Digi România, tot în divizia programe a acestuia, dar a trecut de pe o firmă pe alta.
  În cazul în care va exista o vânzare vor fi vândute mai multe active media ale Digi România, nu doar Digi24 (de fapt asta este una din barierele în calea unei tranzacții).
 • Ce veste buna! :))) pe noua firma Gigi HD o sa faca contracte de o zi? Televiziune de toata jena. Contracte pentru jurnalisti pe 3 luni! Nici studentii nu vin sa se angajeze la voi, bai deontologilor! Pe Airabedian si Ionita ii platiti cu ora? :)))
 • Fara nume, in articol este vorba de Digi24, nu despre canalele Digi Sport care au audiente bune si foarte bune, a se vedea si https://www.paginademedia.ro/2019/05/audiente-meci-liverpool-barcelona-7-mai .
 • In urma cu cateva zile, neoficial, in cadru extrem de privat, Posmin Crelipceanu a anuntat ca digi se va vinde. O vrea un nene care a fost apropiat de psd si, cumva, mai e si acum, dar tangential.
 • La cum se semneaza contractele de munca la Diji ( perioada determinata de 3 LUNI de zile ) ma mir cum de mai sta in picioare. Sefii au salarii babane si pleava trage din greu. Rusine. Oricum audientele stau in Halep in rest sunteti 0(ZERO).
 • In sfarsit, agonia Digi24 ia sfarsit. Faptul ca e pe o noua companie arata ca acum sunt 2 optiuni pe masa - ori se vinde, ori se inchide. Soon. Pacat, dar inevitabil.

Trimite un comentariu