Skip to main content

Televiziunea Digi24 se mută pe o altă companie

 
Digi 24
Digi 24

RCS anunţă că va transfera o parte din activele media şi efectivele implicate în producţia de programe de televiziune şi conţinuturi online sub brandul Digi24 către Campus Media TV S.R.L., parte a operaţiunilor RCS.

Publicitate

Transferul, care va implica şi cedarea licenţei audiovizuale în baza căreia emite postul de ştiri Digi24, va deveni efectiv după minimum 30 de zile, anunţă compania printr-un comunicat.

„Cesiunea are loc în cadrul procesului de eficientizare a activităţii diviziei media din cadrul Grupului Digi | RCS & RDS, iniţiat în luna februarie, şi are următoarele scopuri: creşterea flexibilităţii organizaţionale a activităţilor de producţie şi difuzare de ştiri şi programe de actualitate, creşterea eficienţei şi îmbunătăţirea rezultatelor financiare aferente acestor activităţi prin responsabilizarea personalului cu privire la utilizarea resurselor, diversificarea surselor de finanţare, simplificarea fluxurilor decizionale şi a proceselor de producţie”, explică reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Regimul juridic al activităţii postului de ştiri va fi similar celui adoptat de grup pentru celelalte posturi de televiziune ale grupului retransmise în regim must – carry - UTV, Music Channel, Hit Music Channel – operate, de asemenea, de entităţi juridice distincte.

„Prin acest transfer, se va crea o fereastră de oportunitate pentru colaborarea postului Digi24 cu alţi furnizori ai serviciului de retransmisie a programelor audiovizuale”, mai arată aceştia.

Echipa redacţională care asigură conţinuturile şi programele pentru postul Digi24 şi site-ul digi24.ro este informată, în cursul zilei de azi, în legătură cu transferul de active şi al responsabilităţii de angajator. De asemenea, echipa redacţională are întâlniri cu management-ul postului pentru a primi detalii despre etapele transferului.

Management-ul şi coordonarea echipei vor fi asigurate de Board-ul Digi24 din care fac parte: Mihai Dinei, Cristina Airabedian, Anca Mireanu şi Cosmin Prelipceanu.

Campus Media TV S.R.L. este o entitate juridică înfiinţată în urmă cu zece ani, are sediul social în Bucureşti şi principalul său obiect de activitate este derularea de activităţi în domeniul radiodifuziunii.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • cireasa cireasa
    un butic de cartier e afacere mai solida decat Digi24 si plateste angajatii mai corect (salariu contract individual, nu drepturi autor, perioada nedeterminata, nu lunar sau 3 luni).
  • )epurașu( care zburdă )epurașu( care zburdă
    Noua firmă are legătură cu radiourile secundare care au aparținut de MediaPro, adică Dance FM și fostul Music FM (acum Chill FM).
    În concluzie Digi24 este tot unde a fost, tot în grupul Digi România, tot în divizia programe a acestuia, dar a trecut de pe o firmă pe alta.
    În cazul în care va exista o vânzare vor fi vândute mai multe active media ale Digi România, nu doar Digi24 (de fapt asta este una din barierele în calea unei tranzacții).
  • Sergiu P Sergiu P
    Ce veste buna! :))) pe noua firma Gigi HD o sa faca contracte de o zi? Televiziune de toata jena. Contracte pentru jurnalisti pe 3 luni! Nici studentii nu vin sa se angajeze la voi, bai deontologilor! Pe Airabedian si Ionita ii platiti cu ora? :)))
  • geo geo
    Fara nume, in articol este vorba de Digi24, nu despre canalele Digi Sport care au audiente bune si foarte bune, a se vedea si https://www.paginademedia.ro/2019/05/audiente-meci-liverpool-barcelona-7-mai .
  • Handrei Handrei
    In urma cu cateva zile, neoficial, in cadru extrem de privat, Posmin Crelipceanu a anuntat ca digi se va vinde. O vrea un nene care a fost apropiat de psd si, cumva, mai e si acum, dar tangential.
  • Fara nume Fara nume
    La cum se semneaza contractele de munca la Diji ( perioada determinata de 3 LUNI de zile ) ma mir cum de mai sta in picioare. Sefii au salarii babane si pleava trage din greu. Rusine. Oricum audientele stau in Halep in rest sunteti 0(ZERO).
  • Biz Biz
    In sfarsit, agonia Digi24 ia sfarsit. Faptul ca e pe o noua companie arata ca acum sunt 2 optiuni pe masa - ori se vinde, ori se inchide. Soon. Pacat, dar inevitabil.

Trimite un comentariu

sus