Skip to main content

Trei emisiuni noi, din weekend, la TVR 2. Fiica lui Mădalin Voicu va face o producție „tip” vlog. Irina Păcurariu, emisiune de interviuri

 
Trei emisiuni noi, din weekend, la TVR 2. Fiica lui Mădalin Voicu va face o producție „tip” vlog. Irina Păcurariu, emisiune de interviuri

TVR 2 va avea în grilă mai mult conținut pentru tineri. Trei emisiuni noi intră, din 11 mai, în grila de weekend a postului: una de sport, o producție tip „vlog” și o emisiune de interviuri.

Publicitate

Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, are o nouă emisiune la TVR 2. Irina Păcurariu va face o serie de interviuri cu personalități. A treia emisiune este prezentată de Răzvan Ariton, antrenor de culturism. 

Paginademedia.ro prezintă în continuare cele trei emisiuni: 

„Reţeaua de idoli”, cu Irina Păcurariu. Va fi o emisiune de interviuri cu personalități, care va fi programată în fiecare sâmbăta şi duminică, de la ora 18:00. Fosta gimnastă Nadia Comăneci este invitatul din prima ediție, într-un interviu făcut la Montreal. 

 „La finalul fiecarui portret de personalitate vor fi câteva minute de dialog cu 2-3 adolescenți, care vor comenta, cu mintea şi din perspectiva lor, replici şi situații evocate de personalitatea din emisiune. Alteori voi vorbi chiar cu vedete ale internetului, unii pe care online-ul i-a făcut celebri, sau, dimpotrivă, cu profesioniști care la un moment dat au ales să își extindă influența și să își consolideze carierele pe net”, a spus Irina Păcurariu.

„Vibe By Ioana Voicu” este o emisiune tip vlog, care începe tot din 11 mai, de la ora 12:00. Va fi programată în fiecare sâmbătă de la aceeași oră.  Mădălin Voicu, tatăl prezentatoarei, este invitatul ediției de debut. 

„Totul este natural, fără regie, de la ritualul de frumuseţe de dimineaţă, sau exerciţiile de gimnastică, până la mersul la restaurant, shopping sau momente pline de umor”, a spus Ioana Voicu.

„Generaţia Fit” este o emisiune despre sport și stil de viață. Începe sâmbătă, de la ora 8:30, și este programată săptămânal, de la aceeași oră. Va fi prezentată de Răzvan Ariton, antrenor de culturism.

„Venim în ajutorul practicanţilor de culturism şi fitness pentru a-i îndruma cu sfaturi oferite de medici sportivi, oameni cu experienţă în domeniu, actuali şi foşti campioni. Sperăm ca oamenii să transforme sportul într-un stil de viaţă şi să meargă la sală cu plăcere”, a spus Răzvan Ariton.

Vor fi prezentante, printre altele, antrenamente de fitness şi gimnastică pentru începători şi avansaţi, sfaturi ale medicilor nutritionişti, reţete, diete şi interviuri. Este o emisiune realizată în co-producție cu Federația Română de Culturism şi Fitness.

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • "penetrante"emisiuni mai are TVR. La fel ca acum un an, cinci au zece. Aceleași proiecte obosite, copiate, lipsite de creativitate care se zbat pe la 0, 2 audienta. Daca nu ar fi comic as zice că e tragic...

Trimite un comentariu