Skip to main content

Şefa delegaţiei la Eurovision, după eşecul reprezentantei României: „Este un rezultat greu de digerat si de înţeles”

 
Smaranda Vornicu-Shalit, şefa delegaţiei României la Eurovision 2019
Smaranda Vornicu-Shalit, şefa delegaţiei României la Eurovision 2019

„După trei luni de pregătiri intense şi investiţii fără precedent în spectacolul de pe scenă, echipa României a părăsit prematur competiţia”, a anunţat TVR într-un comunicat, după eşecul reprezentantei României, Ester Peony, în semifinala Eurovision.

Publicitate

Ester Peony n-a reuşit să se claseze în primele 10 ţări pentru a se califica în finala Eurovision.

„A fost o seară grea pentru cei care au trăit alături de Ester Peony şi România emoţiile concursului Eurovision”, au mai adăugat aceştia.

Smaranda Vornicu-Shalit, şefa delegaţiei României la Eurovision 2019:

„Este un rezultat greu de digerat si de înţeles, în condiţiile în care România a avut aseară, pe scena Eurovision, un artist talentat, o piesă în trend cu un sound modern şi un show în care au fost concentrate resurse creative semnificative. Din păcate, nu au fost de ajuns pentru a califica reprezentanţii noştri în finala Eurovision 2019.”

„Le mulţumesc celor care au fost alături de mine şi de proiectul României la acest Eurovision. Producătorii show-ului m–au felicitat şi mi-au transmis că am performat flawless (fără greşeală) la fiecare ieşire pe scenă. Sunt împăcată, pentru că, alături de întreaga echipă a României, am reuşit un act artistic complex şi plin de sensibilitate”, a declarat Ester Peony.

Cei zece concurenţi care s-au calificat din a doua semifinală în ultimul act al competiţiei, sunt:

  • Tamara Todevska – Proud (Republica Macedonia de Nord)
  • Duncan Laurence – Arcade (Olanda)
  • Jonida Maliqi - Ktheju Tokës (Albania)
  • John Lundvik - Too Late For Love (Suedia)
  • Sergey Lazarev – Scream (Rusia)
  • Chingiz – Truth (Azerbaidjan)
  • Leonora - Love Is Forever (Danemarca)
  • KEiiNO - Spirit In The Sky (Norvegia)
  • Luca Hänni - She Got Me (Elveţia)
  • Michela - Chameleon (Malta)

Ordinea intrării concurenţilor în marea finală:

Finala va fi deschisă de Malta, fiind urmată, în prima parte a show-ului de Albania, Cehia, Germania, Rusia, Danemarca, San Marino, Republica Macedonia de Nord, Suedia, Slovenia, Cipru, Olanda şi Grecia. În partea a doua, vor concura Israel, Norvegia, Marea Britanie, Islanda, Estonia, Belarus, Azerbaidjan, Franţa, Italia, Serbia, Elveţia, Australia şi Spania.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • #rezistentu #rezistentu
    Smaranda Vornicu... Stomatolog ratat ... Ce treaba are cu televiziunea?
    Doina Gradea... Cele mai bune cafele! Jur!!! Basca pretorienii aduși din șomaj Vaileanu, Brad...
    Erea sa uit! Sclaveta de la știri Mădălina Rădulescu Vochin, și-a angajat soțul acum vreo 2 luni, pensionar SRI fiind, în TVR...
    ***...
  • paula paula
    In finala de la Tel Aviv , votul publicului a contat la fel de mult ca si votul juriului de specialitate. La selectia nationala, istetii de la TVR aproape au ignorat votul telespectatorilor. Si atunci cum aveti pretentia ca romanii din Diaspora, rude cu cei au dat bani pe SMS-uri in Romania si de care nu v-a pasat, sa cedeze rugamintilor TVR si s- o voteze pe Esther??? Vina va apartine in totalitate. Ne-ati tratat cu ***, felicitari Diasporei ca v-a tratat la fel.
  • Paco Paco
    In orice televiziune normala din lume, dupa ce faci praf audientele si ajungi ciuca batailor, esti aruncat la lada cu gunoi sau, in cel mai fericit caz, transferat la munca de jos. Toti mahării din TVR ar trebui să dispară după ce au aruncat cu milioane de euro pe fereastră pentru niște șușe marca Petre Năstase, numite pompos festivaluri de muzică. Smaranda V e doar o miloagă care a prins un post călduț. Dar ce te faci cu toți greii din Comitetul Director, unul mai incompetent decât altul?! Toți acești mari strategi au prăbușit audiențele, și așa vai mama lor, bramburind întreaga grilă de programe. TVR are bază în maximum 10% - 15% din personal, ăștia sunt cei care își fac treaba și țin căruța, restul de 2500 de inși ard gazul aiurea. Cum poți să contezi în piață când nu există săptămână fără cel puțin un scandal? Cum e posibil ca între ăia 85 de directori și directorași să nu vezi un nume mai acătării, pe cineva care a avut rezultate, care a contat în vreun top, care a făcut efectiv ceva?! Peștele de la cap se împute.
  • Principele Radu Principele Radu
    Smaranda Vornicu-Shalit a devenit simbolul eșecului în TVR. Tot ce a atins s-a ofilit. Singurul concurs pe care l-a câștigat a fost mascarada prin care a pus mâna pe un contract pe perioadă nedeterminată la postul public. Este strigător la cer că nimeni nu se sesizează după ce această incompetentă a facut praf doua editii de competitie muzicala. Urmează, din nou, Cerbul de Aur!
  • Jenna Jenna
    Ce rușine ! Cu așa piesă de doi bani era de așteptat.
  • Lucia Marusievici Iorga Lucia Marusievici Iorga
    Cred ca Smaranda Vornicu, fata lui tata, nu are decit o soluție. Sa își dea demisia și sa plece. Însoțită de Doina Gradea. Anul trecut a avut eșecul Cerbul de Aur. Anul acesta Eurovision. Nu au păgubit și ea, și Gradea îndeajuns Televiziunea publica? Mai vor sa dea o lovitura și în toamnă!, Valea, gata, ajunge!
  • Ion Ion
    Shalit si Peony au reprezentat Romania?
  • Livia Pila Livia Pila
    @ Titel: Tetele, “ne mai ti mult, mah?” Hai, fa-te ca lucrezi!
  • Dana Dana
    Laura Bretan.
  • JFK JFK
    Felicitari Ester si TVR a-ti infrant :)))
  • Dragos Dragos
    TVR-ul a fost corect in cele 2 semificale, dar de cand au organizat pseudo finala nationala stiam ca asa se va intampla. Nu te poti duce intr-un asemena concurs cu o piesa clasata pe locul 8 la public. N-am inteles de au adus 2 vlogeri din comunitatea LGBT. Doar ca sa distruga visul unei tinere? De cand Eurovisionul este toar pentru o comunitate? Eu stiam ca este un concurs muzical, Ester are o voce foarte buna, insa piesa a fost de toata jena. Numai e-e-e-uri de la un capat la celalalt plus jelania de pe final. Cum sa ne calificam cu o asemenea piesa?
  • Titel Titel
    Romanii nu ar accepa nici in ruptul capului ca sunt altii mai buni si mai talentati. Asta este.
    Ia zi Livia cate case de copii, spitale si scoli s-ar face cu banii dati in sport, dar sa ne zici atunci cand nu luam medalii sau ne calificam pe la vreo olimpiada,sa ne spui ca in loc sa-i plimbam pe sportivi si sa le dam mancare si echipament mai bine ajutam batrani. Dublu standard
  • Cris Cris
    Nivelul de "inteligenta"al românilor ce au votat aceasta ***,este acela al unei găini cu gat colac.Mai bine puneau o manea, ca asta e specialitatea romanului.Mai bine nu va mai prezentați , la anul,***.
  • Livia Pila Livia Pila
    Cum sa fie un rezultat greu de digerat? Artista a stat o luna de zile pe banii nostri plimbandu-se prin Europa, iar delegatia nu a produs nimic bun pentru noi si a beneficiat de un concediu copios in Israel.

    E greu de digerat pentru noi. Pentru ei e foarte usor de digerat, iar doamna Vornicu nu are probleme de constiinta decat de ochii lumii atata timp cat a fost angajata recent dupa un concurs fake pe post de producator pe perioada nedeterminata, post pe care nu il merita pentru ca nu il cunoaste.

    Deci gasca vesela si bine platita a eurovisionului si mai ales tuturor angajatilor TVR care au participat la acest eveniment: ne este rusine de rusinea voastra!

    Gradea, Zgabercea, Vornicu, Manoliu, Tarnoveanu, Oatu, Ester & co. - se putea face o casa pentru copii orfani cu sutele de mii de euro cheltuite inutil la Eurovision!
  • Afi Afi
    Ce audiență a avut semifinala a doua?

Trimite un comentariu

sus