Skip to main content

FINAL. Pro TV va difuza în această seară ultimul episod din Vlad. Ce audienţe a avut serialul până acum

 
FINAL. Pro TV va difuza în această seară ultimul episod din Vlad. Ce audienţe a avut serialul până acum

Vlad se răzbună pentru ultima oară în această seară, de la ora 20:30, la Pro TV. Primul sezon al serialului Vlad se încheie astăzi, cu episodul numărul 13.

Publicitate

Ce audienţă au avut episoadele de până acum?

Serialul a debutat luni, 25 februarie, cu audienţe peste Antena 1, care difuza emisiunea-concurs Asia Express. Primul episod a fost urmărit de peste 1,7 milioane de persoane la nivel naţional.

De atunci, Vlad a înregistrat peste 1,5 milioane de telespectatori la nivel naţional la fiecare episod. Cel mai urmărit episod al sezonului a fost cel difuzat pe 22 aprilie, când a fost urmărit în medie de aproximativ 1,8 milioane de persoane.

Pe segmentul comercial, episodul de pe 6 mai a avut cele mai bune audienţe, când a fost urmărit de o medie de 474.000 de persoane din targetul 18-49 Urban.

Vezi aici audienţele celor 12 episoade ale serialului Vlad

Vlad va avea şi sezonul doi. Alekandras Cesnavicius, CEO Pro TV a anunţat în urmă cu o lună că povestea lui Vlad va continua. „Vom face şi sezonul doi. Nu am putea altfel atunci când vedem că mulţi români urmăresc serialul şi sunt captivaţi de poveste.”

Serialul Vlad este centrat pe povestea lui Adrian, un tânăr care a fost închis pe nedrept în urma înscenării unui jaf. În timpul petrecut la închisoare îl cunoaşte pe Inginerul (Bebe Cotimanis) şi începe să creeze planul de răzbunare. Astfel, Adrian devine Vlad Pop, un tânăr bogat care se pregăteşte să se răzbune pe cei trei prieteni Eliza, Leo şi Ştefan.

Din producţie fac parte actorii Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Andrei Aradits, Emilian Oprea, Diana Sar, George Piştereanu, Monica Bârlădeanu, Victoria Răileanu şi Bebe Cotimanis.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Ion si tu esti tot o copie la fara frecventa , si Fructul care -ti sta in gat tot o copie este ,dar cel putin ei au cumparat licenta cei de la antenuta ta preferata sunt da-ti in judecata pentru furt,
  • Ion Ion
    Vlad e o copie.
    Iar romanii sunt inebuniti dupa seriale copiate.Asta spune multe despre natia romana.Si ma amuza faptul ca-s nemultumiti cum s-a terminat primul sezon.Asta e ceva de genul: in direct nu am marcat, dar de ce nu am marcat la reluarea fazei.Pai se poate monser!?
  • Expertul Expertul
    Aseara, serialul Vlad a avut cele mai mari cifre de la lansare! Ultimul episod din primul sezon Vlad a fost urmarit de peste 1,9 milioane de telespectatori, iar pe targetul comercial, 18 - 49 urban, a obtinut 11,4 rating si 30,6% market share.
  • Hordo Hordo
    Foarte repede dati verdictul dar nu uitati de serialele turcesti. Mereu le comparati cu un stil de joc putin potrivit vietii europene. Serialul "Vlad" este placut,actorii au tinuta , adaptat vietii hectice in care traim. Oare ce vreti mai mult? Bataieli indiene sau razbunari turcesti si lacrimogene? Nu stim sa apreciem si ceva facut de noi. Filmele noastre sunt apreciate de straini iar noi ne pierdem in turcisme si auzim f.des "afitus"(deseori auzim pe strazi"- habar n-am ce inseamna ). Aveti rabdare si urmariti si filme romanesti!!! Pt asta ai nevoie probabil de cultura europeana.
  • Geo Geo
    Nu stiti decât să vă "plângeti " ca serialul Vlad este copie după Ezel sau Monte Christo. Ok,perfect adevărat, dar dacă turcii ar fi făcut un serial sau o telenovelă după "Numai Iubirea sau Nea Marin Miliardarul care ar fi fost reacția voastră dragilor? Că este copie noastră sau ca este mult mai bun decât originalul. Rușine. Rina, uită-te la Ezel, nu ai nimic de pierdut, dar scuteste-ma de comentarii. Suntem printr-e singurele țări din lume care nu știm să ne apreciem actorii, sportivii etc. Mi-e mi-a plăcut foarte mult si chiar aștept sezonul 2 din Vlad. Dacă credeți că voi sunteți mult mai buni ca actori....faceți actoria, dar numai criticați actorii. Iar dacă regizorul la ales pe Adrian Nartea să joace rolul lui Vlad, înseamnă că a știut de ce. A....și apropo. Dacă tot urmăriți Ezel ca tot faceți comparații, veți observa că și actorul este "slăbuț și fără fler". Aștept sezonul 2...3. Bravo băieți. Felicitări!
  • Roxypoxy Roxypoxy
    Este un serial superb il astept pe al doilea cat de repede
  • bornonthesixth bornonthesixth
    Serialul este un prototip de serial dramatic romanesc, este printre primele seriale moderne romanesti si este de apreciat faptul ca se incearca/incepe promovarea actorilor romanesti. Avem foarte multi actori buni insa mor pe capete de foame oameni cititi pentru ca in Romania doar cancanurile si showbiz-ul ne mai amuza.
    De reamintit ca majoritatea serialelor moderne au 2-3 sezoane a cate 10-13 episoade, exceptie facand GoT (care desigur are 8 sezoane trase de ele ca de elastic dar normal nimeni nu se plange de ele, daca era romanesc serialul sareau oamenii in sus de la primul sezon cum vedem mai sus)
    Desigur are si parti slabe serialul, cea mai mare problema ar fi lipsa sentimentului in reactii si replici, exceptie facand Emilian Oprea (Leo),
    DAR
    serialul merita vazut, acum ca s-a terminat primul sezon il puteti urmarii pe internet, este un serial aparte fata de cele romanesti din ultima perioada, vizual bine pus la punct (cu anumite cadre oarecum impresionante), actiunea te tine in suspans, muzica este okay si avem parte si de actori recunoscuti si buni pe meseria lor.
    In concluzie, nu va lasati impresionati de comentarii si incercati macar cateva episoade din el.
  • Rina Rina
    Pai, ma voi uita la Ezel, ideea originala a filmului. Pentru mine serialul Vlad este subiect inchis. Deci.... Ezel online si am rezolvat problema. Restul e istorie cu gust amar, specific romanesc....
  • Florin Florin
    O bataie de joc! Cica "ultimul episod" care de fapt a fost cel mai de *** din toate! Toti ne asteptam sa se termine.insa vad ca o dati in sezoane si lalaieli...nu o sa mai urmaresc sezonul 2 ptr ca va urma si al treilea si cine mai stie...apropo Adrian Nartea asta e cam slabut ptr "Vlad",e fara fler! Pacat de inceput...parea un serial bun si cu un final pe atat de asteptat pe atat de bun! Insa...a fost ca la romani! Imi e scarba ptr timpul pierdut din seara asta! O bataie de joc!
  • Canova Canova
    Pacat ca nu se "pune" si GoT chiar daca e reluat de HBO la ora 20.00. ...oare se fac cotatii de audienta si in cazul "live" urilor de ora 3 AM (baschet USA) sau 4 AM GoT (live simultan in lume) sau premiile Oscar la 2 AM...sau atunci kantar doarme
  • anonim anonim
    Nu e de la 20:30?

Trimite un comentariu

sus