Skip to main content

VIDEO. Media Podcast: Relația presă-instituții nu se bazează pe reguli, ci pe toane personale. Acreditarea jurnaliștilor Ovidiu Oanță și Ionela Arcanu

 
VIDEO. Media Podcast: Relația presă-instituții nu se bazează pe reguli, ci pe toane personale. Acreditarea jurnaliștilor Ovidiu Oanță și Ionela Arcanu

VIDEO. "Instituțiile publice tratează presa în funcție de toane personale, nu de reguli. 

Publicitate

Faptul că Ovidiu Oanță și Ionela Arcanu și-au primit acreditările după plecarea lui Tudorel Toader arată că relația instituțională dintre presă și autorități nu funcționează după reguli clare, pe care să le respecte toată lumea, indiferent de cine ocupă pozițiile publice. Nu! Funcționează pe toane personale, pe preferințe, pe umorile unora sau altora deranjați de anumiți jurnaliști."

Azi, în Media Podcast by Paginademedia/

Alte subiecte dezbătute la Media Podcast: 

  • Audiența semifinalei istorice dintre Liverpool și Barcelona (4-0). Digisport, Look Plus și Telekom Sport 1 au difuzat meciul, audiența cumulată a fost imediat sub Pro TV.
  • De ce a hotărât grupul bancar UniCredit să renunțe la Facebook și la Instagram.
  • Interviul cu Mircea Toma, de la ActiveWatch: derapaje din presă, relația politicienilor cu presa și concluziile raportului anual pe care ActiveWatch îl face despre presa din România.

Media Podcastul este disponibil și pe SoundCloud.

VIDEO. Media Podcast by Paginademedia.ro cu Petrișor Obae:

AUDIO. Rubrica este disponibilă și ca Podcast, pe Soundcloud:

Ascultă toate episoadele de până acum ale Media Podcasturilor, AICI.

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu