Skip to main content

VIDEO. Moderator Antena 3, către un invitat: Cum vă permiteți să spuneți că telespectatorii Antenei 3 merită tratați ca niște oameni inteligenți?

 
VIDEO. Moderator Antena 3, către un invitat: Cum vă permiteți să spuneți că telespectatorii Antenei 3 merită tratați ca niște oameni inteligenți?

Moderatorul Antena 3 Cătălina Porumbel a avut o discuție aprinsă cu senatorul USR Radu Mihail în timpul unei dezbateri electorale, difuzate ieri seara la televiziunea de știri.

Publicitate

„Telespectatorii dumneavoastră merită să fie tratați ca niște oameni inteligenți, nu cum i-a tratat domnul Pop”, i-a spus senatorul Radu Mihail, afirmație aprobată și de Liviu Pop, senator PSD. 

Acest lucru n-a fost pe placul moderatoarei Cătălina Porumbrel care a scăpat...porumbelul și l-a întrebat pe invitat extrem de agasată: 

„Cum vă permiteţi dumneavoastră să veniţi aici şi să jigniţi nişte oameni care se uită la acest post?! Cum vă permiteţi să spuneţi că merită să fie trataţi ca nişte oameni inteligenţi?”

După ce i-a cerut senatorului să-și ceară scuze, iar acesta a refuzat, Porumbel l-a avertizat că nu va mai avea parte de nicio intervenție în timpul dezbaterii.

Clipul a fost postat pe Facebook de un utilizator pe Facebook, Paul Alexandru, și este deja viral, cu mii de vizualizări și peste 500 de share-uri. 

UPDATE. Cătălina Porumbel vineo reacție după afirmațiile făcute în emisiune, într-un mesaj postat pe pagina ei de Facebook

Sa vii intr-un studio de televiziune si sa pretinzi ca oamenii care se uita la Antena 3 sunt orice altceva, mai putin "inteligenti", este degradant pentru functia pe care o reprezinti. "Merita sa fie tratati ca oameni inteligenti" spune senatorul USR, Mihail Radu. Dar ei cum sunt daca "merita tratati"? Pana sa ne lumineze dl Mihail cu prezenta in emisiune, cum erau tratati? Senatorul USR si-a cerut scuze dupa emisiune pentru "exprimarea nefericita". Cred ca nefericita este viata unor oameni care se lasa manipulati si condusi de oameni care stiu doar sa jigneasca.”

Video. Reacția moderatorului Antena 3

 Reacția Cătălinei Porumbel, pe pagina sa de Facebook

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Ca întotdeauna, ne place la nebunie să râdem, de oricine și de orice, fără să facem o analiză justă a celor întâmplate, suntem cârcotași și suntem pe sub masă de fiecare dată când vedem o astfel de fază.
  Fraza produsă de Cătălina Porumbel, este într-adevăr un porumbel, dacă este decupată din context, însă:
  - intervenția domnului senator Radu Mihail nu jignește telespectatorii ci este o replică adresată moderatorului sau altui invitat, o acuză la adresa acestora vis-a-vis de limbajul folosit, de inexactitatea în exprimare a acestora,
  - replica moderatorului avea menirea de a contrazice afirmația precedentă, însă, tot din păcate, doamna Cătălina Porumbel nu sesizează că trebuia corectată o intervenție anterioară - ar fi trebuit să vină cu clarificări vis-a-vis de ceea ce precizase anterior - și din păcate intră pe o pistă falsă, crezând că ia apărarea telespectatorilor.
 • Ii tratează ca pe niște oameni foarte limitați, ceea ce este corect. Cine altcineva ar pierde timpul pe Antena 3?
 • ;))) catalina de fapt voia sa spuna ca telespectatorii a3 NU merita sa fie tratati ca niste oameni inteligenti, eu asa inteleg din exprimarea ei...
 • Nu inteleg de ce te-ai duce la A3. Acolo te duci daca-l lauzi pe Voiculescu pe Dragnea pe PSD pe Gadea p-aia de acolo... Altfel te terfelesc aia de nu te vezi...Masochism frate!
 • Catalina e o porumbita mahalagioaica. Nici nu asculta ce spune invitatul, face doar balamucul care ii convine. Ar fi bine sa invite, din cand in cand, psihologi si psihiatri in platou.
 • Acum s-a vazut nivelul Antenei 3. Pentru ei si pentru PSD oamenii nu trebuie sa fie inteligenti ca atunci reactioneaza, in cazul postului vor lua telecomanda si vor schimba iar in cazul partidului vor protesta daca sunt inteligenti. Exact ce oameni are PSD-ul la manifestari asa are si Antena 3 in fata televizoarelor.
 • Este atat de agresiva cu invitatii din opozitie, sare exact ca o “tata”, pentru niste nimicuri, nu prea intelege ea exact ce se discuta in platou, dar exact ca in situatia de fata, saraca nu a inteles, dar a sarit.... conform fisei postului...

Trimite un comentariu