Skip to main content

Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, la Paginademedia LIVE. Povești din culisele serialului „Liber ca pasărea cerului”

 
Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, la Paginademedia LIVE. Povești din culisele serialului „Liber ca pasărea cerului”

VIDEO. Actorii Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante vin la Paginademedia LIVE, într-o discuție despre seriale, producții de televiziune, comedie si „Liber ca pasarea cerului”. 

Cei doi dau viață personajelor Ducu (Vizante) și Orlando (Bănică) în serialul „Liber ca pasărea cerului”, de pe Antena 1. 

VIDEO. Ștefan Bănică și Marius Florea Vizante, la Paginademedia LIVE

Publicitate

Interviul va fi difuzat mâine, 14 mai, în jurul orei 14:00 în direct din Studioul Paginademedia.ro.

Un interviu despre serialul în care joacă, dar și despre televiziune, divertisment și umorul la români.

Despre serial

„Liber ca pasărea cerului” este o comedie de situații care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu și Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Atât pentru Orlando (Ștefan Bănică), un pierde-vară pentru care viața este o nesfârşită aventură, cât și pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid și ușor aiurit care își pierde serviciul, casa, mașina și e pe cale să divorțeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu