Skip to main content

Ştefan Bănică şi Marius Florea Vizante, la Paginademedia LIVE. Poveşti din culisele serialului „Liber ca pasărea cerului”

 
Ştefan Bănică şi Marius Florea Vizante, la Paginademedia LIVE. Poveşti din culisele serialului „Liber ca pasărea cerului”

VIDEO. Actorii Ştefan Bănică şi Marius Florea Vizante vin la Paginademedia LIVE, într-o discuţie despre seriale, producţii de televiziune, comedie si „Liber ca pasarea cerului”.

Publicitate

Cei doi dau viaţă personajelor Ducu (Vizante) şi Orlando (Bănică) în serialul „Liber ca pasărea cerului”, de pe Antena 1.

VIDEO. Ştefan Bănică şi Marius Florea Vizante, la Paginademedia LIVE

Interviul va fi difuzat mâine, 14 mai, în jurul orei 14:00 în direct din Studioul Paginademedia.ro.

Un interviu despre serialul în care joacă, dar şi despre televiziune, divertisment şi umorul la români.

Despre serial

„Liber ca pasărea cerului” este o comedie de situaţii care spune povestea a doi prieteni din copilărie, Ducu şi Orlando, care se reîntâlnesc acum, la 40 de ani, când fiecare dintre ei trece printr-o criză.

Atât pentru Orlando (Ştefan Bănică), un pierde-vară pentru care viaţa este o nesfârşită aventură, cât şi pentru Ducu (Marius Florea Vizante), un meteorolog timid şi uşor aiurit care îşi pierde serviciul, casa, maşina şi e pe cale să divorţeze, libertatea pare să aibă sensuri diferite.

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Doina Doina
    S-a *** si Banica. Chirila, Pelea si Banica. A ramas doar Piersic.
  • marian marian
    Un serial prost marca antenuta , cu umor de toata jena

Trimite un comentariu

sus