Skip to main content

Șeful Antena Group: "pregătim trei noi proiecte ambițioase de ficțiune"

 
Șeful Antena Group: "pregătim trei noi proiecte ambițioase de ficțiune"

Antena Group pregătește trei noi proiecte de ficțiune, spune Mihai Cristian Ioniță, director Antena Group. 

Publicitate

Mihai Cristian Ioniță, director Antena Group, a menționat, într-un comunicat, că grupul va investi „în conținut, în oameni și în tehnologie” și că 2019 va aduce „trei noi proiecte ambițioase de ficțiune”, pe lângă producțiile locale tradiționale.

Nu a menționat despre ce producții este vorba.

În același comunicat, Monica Stănescu, noul CFO al Antena Group, a anunțat o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro și un profit de 13 milioane de euro în 2018.

Totodată, grupul care deține Antena 1, Antena Stars, Happy Channel, ZU TV, platforma Antena Play, Radio ZU și mai multe site-uri, și-a dublat profitul în 2018, după ce în 2017 a înregistrat o cifră de 6,2 milioane de euro.

Monica Stănescu, Chief Financial Officer Antena Group:

„Am preluat acest rol cu optimism și cu încrederea că vom continua construcția durabilă de aici. Fiind o persoană orientată spre date, mă bazez pe rezultatele bune din 2018 și pe ceea ce știu legat de planurile de viitor.

Consider că o cifră de afaceri de 80 milioane Euro și o creștere de peste 100% a profitului față de anul anterior, adică un profit de 13 milioane Euro, reprezintă o garanție a faptului că vorbim despre o companie sustenabilă, care are resursele financiare necesare pentru a investi în viitor.”

Despre Antena Group

Este o organizație de media care deține o platformă multimedia ce include televiziune (Antena 1, Antena Stars, TV Happy, ZU TV), conținut digital (a1.ro, observator.tv, spynews.ro, tvhappy.ro, antenastars.ro, www.myzutv.ro), Subscription Video On Demand (antenaplay.ro) și servicii online (lajumate.ro, homezz.ro, carzz.ro, jobzz.ro)

Citește și:

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • @Mile taci acolo in scorbura Antena 1. Cand o sa mai schimbi canalul si te mai destepti si tu ne anunti. Deocamdata ia si ridica cat poti de mult in slavi canalul tau.
 • Cîrcotași nesimțiți, faptul că este singurul trust media cu capital românesc nu place nemernicilor care ne-ar vinde pentru 2 lei!!!
 • "un profit de 13 milioane de euro în 2018"
  Slabut "Antena 1". Uite aici profit imens:
  https://www.paginademedia.ro/2019/06/cifre-de-afaceri-televiziuni-2018

  "Liderul televiziunilor este, ca și la capitolul audiență, Pro TV. Compania media a avut anul trecut afaceri de aproape 170 de milioane de euro. Profitul a fost de peste 55 de milioane de euro"
 • Asa e "milica", "normal ca cel mai bun trust" cu audiente mici pe comercial. Mereu pe locul 2...
 • Cu ce poate veni Antena decat cu fictiune. Suntem satui de emisiuni regizate si facaturi. Cred ca televiziunile de la noi au nevoie de emisiuni reale, dar normal atunci cand regizezi totul altfel se desfasoara actiune decat la una reala unde poate veni imprevizibilul.
 • normal ca cel mai bun trust , ofera tot timpul anului ceva interesant, dincolo sarantocii nu au ce vedea , succes pe mai departe pt cel mai bun trust romanesc, nu sustineti strainii care nu platesc taxe , decat in off-shor-uri , romania romanilor , e ne voie de seriale multe in romania , tara saraca in ele
 • Daca nu iesea din lista obligatorie nu a-ti fi facut atata banet si dupa cum se aude contracte cu PSD-UL . ca la ce audienta aveti nu stiu daca scoteati atat auzi trei proiecte de fictiune cred ca voi tot trustul sunteti o fictiune . pagina de media cand a dat pro bilantul pe ei nu ia-ti dat pentru ca ei nu va mai invita la parangheli acolo banet nu la astia ,

Trimite un comentariu