Skip to main content

AXN a intrat cu varianta HD în reţeaua UPC

 
Omul din viitor, unul dintre titlurile-vedetă ale grilei AXN
Omul din viitor, unul dintre titlurile-vedetă ale grilei AXN

Televiziunea AXN HD este disponibilă, de astăzi, în grila operatorului de cablu UPC.

Publicitate

AXN HD, care va transmite acelaşi feed precum versiunea SD, poate fi găsit pe poziţia 113 în grilă şi va fi disponibil tuturor clienţilor de televiziune digitală UPC.

Serii originale precum „Absenţa”, „Carter”, „Hannibal” sunt câteva dintre titlurile disponibile pe postul AXN HD.

Alte tyitluri din grila televiziunii de filme sunt „Omul din viitor”, care va continua cu sezonul doi, din 12 iulie. Sezonul 9 din „Psihologia crimei” aduce noi criminali de prins pentru Adele Delettre şi inspectorul Rocher din 13 iunie, iar thrillerul „StartUp”, care urmăreşte un război technologic care izbucneşte odată cu lansarea GenCoin, continuă cu episoade noi în fiecare marţi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Ludovic cel mic: nu e nimic pe 118. Versiunea SD este pe 110, versiunea HD evident nu a intrat. Nu mai postați informații false. Iată info de pe pagina oficială de FB UPC:

    TDC (Timeless Drama Channel) este disponibil, începând de astăzi, tuturor abonaţilor în grila digitală UPC pe poziţia 110, aflându-se pentru moment în perioada de probe tehnice.
    TDC este primul și singurul canal din România dedicat iubitorilor dramelor turcești, cu sute de ore de conținut, incluzând seriale TV populare în toată lumea precum Black Money Love (povestea unui poliţist care vrea să afle adevărul despre sinuciderea sau uciderea logodnicei lui), 20 Minutes sau Karadayi.
    Bucură-te de serialele turceşti preferate alături de UPC!
  • @M99 Ce sursa mai vrei? Este pe UPC în toată tara, poziția 118.
  • Tilemans Drama Channel HD va intra pe poziția 118 mâine
  • Tilemans Drama Channel HD va intra pe poziția 118 mâine

Trimite un comentariu

sus