Skip to main content

Sezonul cinci „Bravo, ai stil” ajunge la final. „Cash Taxi” revine cu sezonul doi, la Kanal D. Cătălin Cazacu rămane „la volan”

 
Sezonul cinci „Bravo, ai stil” ajunge la final. „Cash Taxi” revine cu sezonul doi, la Kanal D. Cătălin Cazacu rămane „la volan”

Kanal D aduce un nou sezon din emisiunea Cash Taxi, cu Cătălin Cazacu (fost concurent Exatlon). Cel de-al doilea sezon va debuta miercuri, 3 iulie, de la ora 23:00, anunță reprezentanții postului TV. 

Până acum, în ultimul timp pe interval, era programat show-ul „Bravo, ai stil”. Finala sezonul cinci din „Bravo, ai stil” se vede sâmbătă, 29 iunie, de la ora 22:00.

Publicitate

Cătălin Cazacu va merge prin orașele țării cu „taxiul” și își va premia clienții cu bani, dacă aceștia îi vor raspunde corect unei serii de întrebări.

Pasagerii vor avea 30 de secunde la dispoziție pentru a oferi răspunsul corect la fiecare întrebare.

Cătălin Cazacu, despre noul sezon al emisiunii:

„Sunt foarte fericit sa anunt ca vom da startul unui nou sezon „Cash Taxi”, de abia astept reintalnirea cu telespectatorii, din aceasta postura. Ma bucur enorm ca pot sa fiu iar in „slujba” calatorilor cu taxiul si sa fac unul dintre lucrurile care imi plac cel mai mult: sa stau de vorba cu oamenii; in cazul acesta, premiindu-i pe cei care vor intra in joc si vor raspunde corect.

Cash Taxi este proiectul meu de suflet si, din cate am observat din plimbarile mele prin tara, in primul sezon al emisiunii”.

Primul sezon al quiz show-ulului a debutat vara trecută, tot cu Cazacu prezentator. Este făcut după formatul internațional „Cash Cab”, difuzat în peste 50 de teritorii. 

Citește și:

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu