Skip to main content

FOTO. Cine sunt concurenții noului sezon al emisiunii Te cunosc de undeva

 
FOTO. Cine sunt concurenții noului sezon al emisiunii Te cunosc de undeva

Te cunosc de undeva și-a anunțat cei 12 concurenți care vor participa în noul sezon. Emisiunea va fi programată în grila de toamnă din acest an și aduce mici schimbări ale formatului. Concurenții vor putea participa atât în pereche, cât și solo.

Publicitate

Emisiunea va fi prezentată în continuare de Alina Pușcaș și Cosmin Seleși. În juriu se vor afla Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Cristi Iacob și Aurelian Temișan.

Monica Anghel și fratele său, Alexandru, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Șerban Copoț și Cezar Ouatu și Ada și Cornel Palade sunt perechile care vor participa la emisiune.

Artiștii care vor concura solo sunt: Bella Santiago, Sorana Darclee (ex ASIA), Diana Matei și Grigore Gherman.

Monica Anghel: “Am venit cu sufletul deschis și am zis că indiferent ce-o fi, vreau să mă bucur de fiecare personaj, de fiecare moment, de fiecare întâlnire a noastră cu toată lumea. Vreau să fiu relaxată, nu mă interesează punctele. Noi ne-am propus să ne distrăm și să ne bucurăm de fiecare transformare”

Andrei Ștefănescu: “La mine e a cincea oară când vin la Te cunosc de undeva!, Liviu vine pentru a patra oară, deci noi am venit de nouă ori la Te cunosc de undeva! Oricum, am venit „să ne facem de râs” și de data asta”

Cezar Ouatu: “Noi am mai fost în același sezon, al optulea - atunci ne-am legat din punct de vedere uman, ne-am cunoscut familiile -, dar am apărut separat. Acum e o altă mâncare de pește... Deja am început filmările și râdem mult, ne distrăm. Și trebuie să precizez că în această pereche minunată, el este mai frumoasă decât mine ca femeie. Cred că bătălia mare va fi în cazul în care ruleta personajelor va dori să ne transformăm amândoi în femei”

Grigore Gherman: “Îmi doream să am parte de această experiență pe care mi-o oferă Te cunosc de undeva!, să fac ore de teatru, de canto, de dans, și iată că am parte de toate aceste lucruri. Mi se pare foarte interesant totul și îmi place foarte mult echipa, oamenii cu care lucrăm aici”

GALERIE FOTO. Concurenți Te cunosc de undeva sezon 14

 • Grigore Gherman
 • Diana Matei
 • Ada si Cornel Palade
 • Serban Copot si Cezar Ouatu
 • Andrei Stefanescu si Liviu Varciu
 • Sorana Darclee ASIA
 • Bella Santiago
 • Alex si Monica Anghel

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

 • Chiar ca vara este a lui Nea Marin si Varciu. Totusi in intarziere anul acesta daca inca nu s-a anuntat nimic ar mai dura pana sa inceapa sau oare au incheiat-o si cu acest tip de emisiune?
 • Cred ca astazi se termina birjari la cutite si incepe Poftiti la destrabalare cu Varciu ,Marin si Crudu , acestea sunt emisiunile lui mile
 • "milica", asa cum a inceput repede si noul sezon "Chefi la cutite" ? Multe zile, locul 2 pe comercial dupa filme vechi de 100 de ani. La fel o sa se intample si cu aceasta emisiune, laudata de tine ?

  Si ce promoveaza postul tau favorit "Antena 1" nu zici nimic ? De exemplu "Insula Iubirii", "iUmor". Mai ales "Acces Direct"... Dar stai, pentru tine, astea sunt emisiuni de mare calitate. Nu ?
 • Mai antenistule mile antenuta ta mediocra a promovat prma data vulgaritata in Insula desfranatiilor , oricum voi sunteti de calitate inferioara , curatenie sa faceti la voi in ograda pentru ca la voi se promoveaza prostia ,vacanta placuta , iar emisiunea Te cunosc de dupa boscheti asta promoveaza si mai aveti si alte emisiuni ,
 • @Mile cu aceleasi vedete ce participa an de an la cate o emisiune pe la antena vrei tu calitate. Nu te-ai plictisit sa vezi aceleasi persoane la toate tipurile de emisiuni. Varciu si Andrei cuplu nelipsit de la orice tip de emisiune marca Antena 1. Oricum se vede din comentariul tau care e nivelul romanilor ce sunt obsedati de un singur post tv...
 • Aceleasi ciorbe reincalzite care au mai participat de zeci de ori....
  O emisiune expirata. Antena nu are viziune deloc
 • sa inceapa cat mai repede, pt a face curatenie dupa mizerile de la ferma , e nevoie de calitate, romania este foarte jos la acest capitol, orice vedete sunt peste pastrama , rusine ce promoveaza acel post , care se vrea pt destepti, de dreapta , aida de, martorii lui pastrama si brigite o sa schimbe romania

Trimite un comentariu