Skip to main content

Dani Oțil a lansat un site dedicat lucrurilor pierdute

 
Dani Oțil a lansat un site dedicat lucrurilor pierdute

Dani Oțil, prezentator al emisiunii matinale Neatza cu Răzvan și Dani, a lansat site-ul bunsimt.ro pentru obiecte pierdute.

Publicitate

bunsimt.ro este un site de anunțuri cu obiecte găsite (chei, portofel etc.). Persoanele care găsesc obiecte ce par a fi pierdute, intră pe site și încarcă fotografii cu acestea, pentru ca lucrurile să își găsească proprietarul. Sistemul va funcționa și invers. În curând, oamenii vor putea posta pe site anunțuri cu lucrurile pe care le-au pierdut.

Dani Oțil:

Pentru a avea bun simț nu ai nevoie de autorități, politică, bugete, resurse... Bunul simt locuiește în fiecare dintre noi. Fiecare dintre noi poate schimba ceva în viaţa altuia. Putem începe cu gesturi mici. Spre exemplu, un act pierdut nu folosește nimãnui, dar pe proprietar îl încurcă total: cozi, alte documente, cheltuieli, blocaje, etc.

Am făcut bunsimt.ro pentru cei ce au gãsit obiecte sau animale şi vor să le returneze, dar nu au un mijloc să ajungă la proprietar. Dacă eşti găsitor, te aștept pe site. Mâine poţi fi tu cel ce pierde ceva. Vom fi tot aici, să te ajutăm!

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • Pierdut portofel rosu in zona Iancului,la metrou ,azi in jurul orei 12:30.Ma intereseaza buletinul si cardul de sănătate. Nu am poza portofelului.Nu este un portofel mic.Va multumesc anticipat.
  • Este o initiativa buna, daca site-ul este accesat si folosit de oameni cu bun simt. Problema, si e o problemă la nivelul țării, o reprezinta marea parte de cetățeni fara scrupule si lipsiti de bun simt, civic sau moral, si vor profita de naivitatea celor care vor sa faca fapte bune.

Trimite un comentariu