Skip to main content

Newsweek: Site-ul DC News, peste 15.000 de euro de la CNAIR pentru o „campanie de educație rutieră”

 
Newsweek: Site-ul DC News, peste 15.000 de euro de la CNAIR pentru o „campanie de educație rutieră”
Foto | BotosaniNews.ro

Site-ul DC News a obținut un contract de 15.000 de euro (72.000 de lei) de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), scrie publicația Newsweek România

Înțelegerea ar viza o serie de „articole de informare” cu privire la „educația rutieră, vidurile legislative și situația actuală din România pe acest subiect”, notează Newsweek, care citează anunțul de achiziție de pe SEAP. 

Publicitate

CNAIR a publicat la finalul lunii mai un anunț de achiziție pentru servicii de promovare a companiei, în valoare a fost estimată la 72.000 lei.

În aceeași zi, contractul a fost obținut de firma DC News Media Group, controlată de Bogdan Chireac, scrie aceeași sursă. 

Conform anunțului de pe SEAP, se dorea „brand-uirea campaniei cu sigla CNAIR și realizarea unor articole de informare. Mai exact, șase articole despre situația actuală din Romania în ceea ce privește educația rutieră, modelul altor țări și vidurile legislative. 

La o simplă căutare pe site-ul publicației, Paginademedia.ro a descoperit că, la începutul lunii iunie, imediat după ce a fost atribuit contractul, site-ul DC News a publicat un interviu video cu Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt CNAIR.

Producția a fost marcată ca fiind parte a unui parteneriat cu CNAIR, în categoria „Campanie DC News”:

„Interviul DCNews.ro de luni face parte din campania lansată de DCNews pentru salvarea de vieți, prin conștientizarea riscurilor. DCNEWS a demarat, cu sprijinul CNAIR, o campanie de prevenire și reducere a numărului de accidente rutiere pe drumurile publice.”

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu