Skip to main content

Formatul Scena Misterelor prezentat de Dan Negru, finalist la Târgul de Televiziune NATPE

 
Formatul Scena Misterelor prezentat de Dan Negru, finalist la Târgul de Televiziune NATPE

Scena Misterelor, produs de Antena 1, se numără printre finaliştii celei de-a patra ediţii “Pitch & Play Live” din cadrul Târgului de Televiziune NATPE de la Budapesta.

Publicitate

Formatul prezentat de Dan Negru se va lupta pentru primul loc cu două producţii: Sanatorium of Love (Slovenia) şi Kid Cooks (Polonia). Pe 26 iunie, producătorii vor avea ocazia să prezinte formatele în faţa juriului.

Cele trei criterii de care juriul va ţine cont pentru acordarea premiului sunt originalitatea formatului, flexibilitatea şi adaptabilitatea acestuia şi uşurinţa cu care acesta poate fi vândut pe piaţa internaţională.

Dana Mladin, producător Scena Misterelor:

„Am produs formate internaţionale importante, dar cea mai mare satisfacţie o am când văd o idee originală, la care am lucrat împreună cu o mână de oameni, că prinde contur, devine format şi apoi se transformã într-un produs apreciat de telespectatori.

Plasa de stele, Next Star, Revelioanele, Scena misterelor - sunt doar câteva exemple. Noi le-am creat pentru public, dar recunoaşterea internaţională într-un eveniment ca cel de la Budapesta, categoric ne bucură enorm!”

Despre formatul Scena Misterelor

Două tabere formate din vedete luptã între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măşti. Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se transformã în bani pentru o cauză umanitară.

Măştile care apar pe scenă ascund în spatele lor celebrităţi diverse, de la cântăreţi la politicieni, actori, sportivi şi vedete de televiziune. Măştile sunt realizate de către echipa de machiaj coordonată de make-up artistul Andreea Rădulescu.

Formatul este prezentat de Dan Negru, alături de Romică Ţociu. Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleşi, Diana Munteanu, Dorian Popa şi Andrei Duban au fost cele şase vedete permanente din primul sezon Scena Misterelor. Ei s-au ocupat în primul sezon de jurizarea măştilor.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • An An
    Pe cand Falsez pt tine by Dana Mladin - protv - isi va face aparitia pe tv?
  • D D
    "mile milica", grea limba romana ?
  • R R
    Audiențele de aseara?? Ce a facut ultimul ep. din Fructul oprit?
  • mile mile
    poate tu tu pteferi mizerii cu pastrama , e pt intelectuali ca tine ***
  • marian marian
    Sa fim seriosi cu ce se mananca la acest concurs daca si aceasta emisiune mediocra a ajuns pe podium concursuri cu emisiuni pentru pensionari sau se plateste ca sa ajungi acolo

Trimite un comentariu

sus