Skip to main content

Formatul Scena Misterelor prezentat de Dan Negru, finalist la Târgul de Televiziune NATPE

 
Formatul Scena Misterelor prezentat de Dan Negru, finalist la Târgul de Televiziune NATPE

Scena Misterelor, produs de Antena 1, se numără printre finaliștii celei de-a patra ediţii “Pitch & Play Live” din cadrul Târgului de Televiziune NATPE de la Budapesta.

Publicitate

Formatul prezentat de Dan Negru se va lupta pentru primul loc cu două producții: Sanatorium of Love (Slovenia) și Kid Cooks (Polonia). Pe 26 iunie, producătorii vor avea ocazia să prezinte formatele în fața juriului.

Cele trei criterii de care juriul va ține cont pentru acordarea premiului sunt originalitatea formatului, flexibilitatea şi adaptabilitatea acestuia şi uşurinţa cu care acesta poate fi vândut pe piaţa internaţională.

Dana Mladin, producător Scena Misterelor:

„Am produs formate internaţionale importante, dar cea mai mare satisfacţie o am când văd o idee originală, la care am lucrat împreună cu o mână de oameni, că prinde contur, devine format şi apoi se transformã într-un produs apreciat de telespectatori.

Plasa de stele, Next Star, Revelioanele, Scena misterelor - sunt doar câteva exemple. Noi le-am creat pentru public, dar recunoaşterea internaţională într-un eveniment ca cel de la Budapesta, categoric ne bucură enorm!”

Despre formatul Scena Misterelor

Două tabere formate din vedete luptã între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști. Miza este să strângă puncte care, la final de emisiune, se transformã în bani pentru o cauză umanitară.

Măștile care apar pe scenă ascund în spatele lor celebrități diverse, de la cântăreți la politicieni, actori, sportivi și vedete de televiziune. Măștile sunt realizate de către echipa de machiaj coordonată de make-up artistul Andreea Rădulescu.

Formatul este prezentat de Dan Negru, alături de Romică Țociu. Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Dorian Popa și Andrei Duban au fost cele șase vedete permanente din primul sezon Scena Misterelor. Ei s-au ocupat în primul sezon de jurizarea măștilor.

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu