Skip to main content

Gașca Zurli revine la TVR 1. Când vor fi programate emisiunile trupei de teatru pentru copii

 
Gașca Zurli revine la TVR 1. Când vor fi programate emisiunile trupei de teatru pentru copii

Gașca Zurli se vede din nou la TVR 1. Trupa de teatru pentru copii va avea o nouă emisiune din această toamnă - Casa Zurli, informează reprezentanții postului public.  

Show-urile „zurli” vor fi programate în week-end, menționează productoarea TVR 1 Alina Amza.

Publicitate

Consiliului de Administraţie a apropobat propunerea TVR 1 pentru Gașca Zurli în ședința de ieri. 

Gaşca Zurli nu este la prima colaborare cu TVR. Trupa mai avut câteva emisiuni și în anul 2013, la postul public. 

Mirela Retegan, fonadatoarea trupei de teatru:

„Sunt foarte fericită pentru această colaborare. Gaşca Zurli este un fenomen şi mă bucur că, prin emisiunea de la TVR, toţii copiii din România vor avea parte de bucuria Zurli. Avem milioane de fani şi această colaborare ne onoreaza şi ne obligă să fim cei mai buni în continuare.

Vă promit că săptămânal o să aveţi parte de o ora de bucurie, joacă, poveşti, invitaţi şi prieteni Zurli. Noi abia aşteptăm şi ştim că şi părintii şi copiii români sunt nerăbdători. O să fie o toamnă Zurli plină de surprize frumoase!”

Alina Amza, producător executiv TVR 1:

„Includem în grila de toamnă la TVR1 brand-ul cu cei mai mulţi fani în randul copiilor: Gaşca Zurli care le va aduce week-end-uri de poveste celor mici. Împreună cu părinţii şi bunicii lor vor descoperi bucuria şi jocurile copilăriei. Emisiunea “Casa Zurli” va deveni, cu siguranţă, unul dintre cele mai îndrăgite şi urmărite programe, într-o piaţă cu prea puţine oferte tv dedicate celor mici.”

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu