Skip to main content

Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

 
Horia Brenciu revine la Vocea României. Andra iese din show

Horia Brenciu revine la Vocea României, în sezonul 9 al show-ului, anunță Pro TV pe pagina oficială a emisiunii! El va intra în locul Andrei.

"Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019", notează Pro TV pe site-ul emisiunii.

Publicitate

Doi concurenți din echipa lui Brenciu, Julie Mayaya și Mihai Chițu, au câștigat trofeul Vocea României, iar acum Horia Brenciu se întoarce în show, gata de lupta pentru cei mai buni concurenți și cu speranța câștigării celui de-al treilea titlu.

”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu.

Brenciu revine la Vocea României după ce, în ultimii ani, a fost în juriul X-Factor, de la Antena 1. Postul Intact nu va mai produce emisiunea în această toamnă

Horia Brenciu a părăsit show-ul de pe Pro TV în anul 2014. Atunci, locul său a fost luat de Tudor Chirilă. 

Cântărețul a dat două „voci” câștigătoare: Julie Mayaya (2012) și Mihai Chițu (2013). 

Citește și: 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Andra este la „Românii au talent” și la câteva emisiuni pentru publicul tânăr, deci nu a părăsit PRO TV.
  • Aferim, a disparut Andra cu 100 de cuvinte in vocabular si fara nicio educatie! Bravo, PRO, cineva in sfarsit si-a dat seama ca pe dumneaiei nu o recomanda nici macar etnia de la Campia Turzii...
  • Asa m-am bucurat,cand libidinosul de Brenciu a plecat la A1!
    Nu era suportabila nici Andra,dar Brenciu e chiar nesuferit!!!
  • Ce,Brenciiule,nu a mers cu orchestra?mai pune mana si citeste,cu muzica esti la pamant,la fel cu pensionarii ,de la Holograf,Direcția 5,ProConsull,..etc,etc..lăsați tinerii sa se afirme..nu ma luati cu..Ti-am luat un inel,si ma fac in el.
  • @ Ionutz : poate sa o dea in bara peste tot. Important este ca nu a dat-o în bară cat a fost la Vocea, ba chiar telespectatorii i-au votat concurentii. Personal nu îl gust, dar teoretic ar trebui să fie un plus si sa atraga o mica parte din publicul primelor sezoane.
  • @Mihail: Brenciu nu e vedeta Pro, el inainte de cele 3 sezoane de Vocea, prezentase la TVR, National TV si Antena 1 foarte multi ani.
  • Andra ca voce peste Delia cu muuuuuuuuuuuuult ,ca antrenor nu mergea dar trebuia sa aduca pe altcineva nu acest individ pacat, pana la urma se intorc toti de unde au fugit cu coada intre picioare dupa bani mai multi , iar cei care o critica atat pe Andra ar fi bine sa-si tina pliscul
  • Cea mai mare teapa din istoria televiziunii se intoarce :))) S-a dus la Antena si dupa ce a intrat in juriu la Te cunosc de undeva, audientele emisiunii au scazut 6 saptamani la rand ;) Apoi a inceput X Factor, care stim cu totii cum a mers. Tot de numele lui se mai leaga doua esecuri rasunatoare in perioada recenta petrecuta la Intact: Dansez printre ce-o fi dansat el, emisiune inchisa dupa cateva editii de bine ce-o prezenta si faimoasa emisiune Bingo, de unde a fost pus pe liber si inlocuit cu Tociu si Palade. Vad ca Pro-ul face tot ce poate sa cada pe locul 2 :)

Trimite un comentariu