Skip to main content

Atitudine de politician. Liderul PNL, Ben Oni Ardelean, i-a numit „nesimţiţi” pe jurnalişti şi i-a ameninţat cu ridicarea acreditării

 
Foto: Digi24
Foto: Digi24

Deputatul PNL, Ben Oni Ardelean, a avut miercuri o ieşire nervoasă la adresa jurnaliştilor care voiau să participe la şedinţa Comisiei de politică externă, numindu-i pe aceştia ”nesimţiţi” şi ”cu tupeu” şi ameninţându-i că va cere ridicarea acreditărilor de intrare în Parlament, notează G4Media.ro.

Publicitate

„Nu accept niciun fel de tupeu Şi nesimŢire din partea nimănui, indirefent cine este acela,” a răbufnit Ardelean împotriva mai multor jurnalişti care au insistat să fie prezenţi la o şedinţă publică a comisiilor de politică externă.

„Nu mai încercaţi prin nesimţire şi prin tupeu să-mi spuneţi mie când să votez accesul presei şi dacă mai faceţi presiuni de genul respectiv vă mai spun o chestiune, o să cer imperativ ca pentru chestiunile respective, care v-am spus ca sunt legate de nesimţire şi tupeu, o să cer ca în momentul respectiv să vi se retragă acreditarea”, a ameninţat liberalul, arată sursa citată.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nicol Nicol
    Dar de ce va mirati? Nu exista nicio diferenta intre psd, alde,pnl,....etc! Totul este doar de aparenta!

Trimite un comentariu

sus