Skip to main content

FOTO. Netflix se pregăteşte de BAC. Ce au în comun Lică Sămădăul şi Pablo Escobar sau Moromeţii şi The Umbrella Academy?

 
FOTO. Netflix se pregăteşte de BAC. Ce au în comun Lică Sămădăul şi Pablo Escobar sau Moromeţii şi The Umbrella Academy?

Subiectele de Bac, sursă de inspiraţie pentru o campanie Netflix. Platforma a lansat pe pagina de Facebook o serie de colaje în care opere româneşti celebre, cum ar fi Moromeţii sau Iona lui Marin Sorescu, au fost alăturate unor titluri celebre de pe Netflix.

Publicitate

Imaginile publicate pe Facebook şi Instagram au venit însoţite de textul „Dacă s-ar da Bacul din Netflix, am lua toţi 10. Word!”

Lică Sămădăul, antagonistul din nuvela Moara cu noroc, este Pablo Escobar, personajul principal din Narcos. Ambii „Exercită asupra celorlalte personaje o dominaţie fascinantă”, sunt buni cunoscători de oameni, sunt duri şi vicleni şi impun frică şi respect.

Netflix dă şi o descriere fizică, pe cea a lui Lică din nuvela lui Ioan Slavici: „un om ca de treizeci şi şase de ani, înalt uscăţiv şi subt la faţă, cu mustaţa lungă, cu ochii mici şi verzi şi cu sprâncene dese şi împreunate la mijloc”

Alte comparaţii între Netflix şi Bacalaureat:

  • Moromeţii - The Umbrella Academy
  • Felix Sima (Enigma Otiliei) - Otis Milburn (Sex Education)
  • Vitoria Lipan (Baltagul) - Nadia (Russian Doll)
  • Iona - Dark

FOTO. Netflix and...go to BAC

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anonim anonim
    iei bacul! nu iei bacul! semintele acelasi gust are! :))

Trimite un comentariu

sus