Skip to main content

Plecare din echipa Observatorului. Viviana Sposub, fata de la meteo, a părăsit postul

 
Plecare din echipa Observatorului. Viviana Sposub, fata de la meteo, a părăsit postul

A fost vremea schimbării. Viviana Sposub, prezentatoare a rubrii meteo în prime-time la Observator, a părăsit Antena 1 după numai un an.

Publicitate

Viviana Sposub a prezentat pentru ultima dată meteo la Observator în ediția de joi, când și-a luat la revedere și de la telespectatori. 

„A venit momentul să-mi iau rămas bun de la echipa Observator. Vă mulțumesc pentru experiență, vă mulțumesc pentru amintiri, însă unele capitole trebuie sa se incheie pentru a face loc altora care chiar merită scrise”, a spus ea pe post. 

Ulterior, prezentatoarea și-a anunțat plecarea și pe pagina de Facebook:  

„Mi-am dat demisia!

Poate că nu ați văzut momentul live, însă da, mi-am luat rămas bun de la Observator... Mulțumesc din suflet întregii echipe alături de care am lucrat, alături de care am râs, ba chiar am și plâns. Mulțumesc pentru întreaga experiență, pentru tot ceea ce am învățat și pentru toate amintirile care vor rămâne vii și peste ani. Sunt foarte fericită pentru decizia luată și privesc acum cu interes spre noi orizonturi! Vă doresc o vară cu muuuult soare și sper să îmi fiți alături în continuare!”

Viviana Sposub, absolventă a Intact Media Academy, a început să prezinte meteo la Observator în aprilie 2018, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu