Skip to main content

Emma Zeicescu și Aneta Sîngeorzan, într-un proiect online. „Medical TV”, platformă gândită de doi foști jurnaliști Realitatea TV

 
Emma Zeicescu și Aneta Sîngeorzan, într-un proiect online. „Medical TV”, platformă gândită de doi foști jurnaliști Realitatea TV

Emma Zeicescu, realizatoare TVR, va face parte dintr-un nou proiect online cu tematică medicală. Platforma „Medical TV,  platformă online pe teme legate de sănătate, a fost lansată ieri și va avea conținut exclusiv online. 

Publicitate

Aneta Sângeorzan (moderatorare la B1 TV), va prezenta și ea emisiuni la postul online.

Proiectul - o platformă online nișată pe sănătate - a fost gândit de doi foști jurnaliști Realitatea TV - Mihai Angiu (cameraman si fotograf) și Ana Tet (producător executiv de știri).

„Site-ul va avea emisiuni live sau înregistrate, cu specialiști de renume, pe subiecte de interes național”, notează reprezentanții site-ului.

"Medical TV este o platformă on-line nișată pe domeniul sănătății, cu misiunea de a oferi utilizatorilor informații concrete, verificate și ușor de accesat despre medicină, viață sănătoasă, sport și nutriție, beauty și lifestyle", spun cei doi fondatori.

Ce va face Emma Zeicescu?

Zeicescu va avea o emisiune numită MedShow. Va fi difuzată în regim de live, în fiecare marți și joi (de la ora 20:00), pe conturile de Facebook și YouTube (Medical TV). 

Proiectul este finanțat din surse proprii și se va susține din contracte de publicitate, a spus Mihai Angiu pentru Paginademedia.ro.

Pe lângă emisiunea prezentată de Emma Zeicescu, la Medical TV vor mai fi și alte producții video. 

  • „Dincolo de mască” (luni, de la ora 20:00) și „Ora specialistului”  (miercuri, de la ora 20:00). Vor fi realizate de Aneta Sîngeorzan, jurnalistă cu o experiență de 11 ani în presă.  
  • „MedShow”, cu Emma Zeicescu, în fiecare marți și joi, de ora 20:00. 
  • „Piese de Puzzle”, o emisiune despre sport și nutriție, realizată de Alexandra Sandu. Va fi difuzată vineri si duminică, de la ora 11:00. 

Platformă pentru medici. Intervenții chirurgicale urmărite online

Gândită ca o platformă online, MedicalTV urmează să furnizeze conținut dedicat medicilor.

"Ei vor avea acces la intervenții chirugicale în premieră, cursuri live și informații de specialitate", au punctat reprezentanții proiectului MedicalTV.

GALERIE FOTO

VIDEO. Prezentarea proiectului Medical TV

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Na, ca nu pot sa dorm din cauza divelor Emma si Aneta. Asa-zisa Medical TV e un debuseu prin care vor acorda facilitati combinatiilor pe care le fac cu firmele farma pe ecranele B1 si TVR. Aceiasi doctori-personaje vor fi plimbati pe la șușa de pe net - unde se poate face reclama pe față!, apoi translatati ca invitati la emisiuni - intru slava companiilor de PR si a reclamei mascate. Fetele au impresia ca producatorii si editorii sunt prostii lor si nu vor sa imparta cu nimeni succesul viitoarelor reusite.
  • Nicio stire despre Patraru de luni bune? Nu a mai cotizat? Pai de ce ar cotiza? Are audienta necesara sa ii mearga banu, nici ficatul nu il mai doare. Daca ii merge banu, nici nu se mai simte cenzurat, nu se mai victimizeaza. Incredibil cat de multi oameni ajung obositi acasa seara si asculta trompetele manipulatoare: Patraru, Manastire, Badea, Banciu, Rares Bogdan, Carmen Avram, Turcescu etc.

Trimite un comentariu