Skip to main content

Puterea Dragostei revine cu sezonul doi imediat ce se termină primul sezon. Când va avea premiera

 
Puterea Dragostei revine cu sezonul doi imediat ce se termină primul sezon. Când va avea premiera

La două zile după finalul primului sezon din Puterea Dragostei, începe cel de-al doilea.

Publicitate

Sezonul al doilea din Puterea Dragostei de pe Kanal D va debuta luni, 15 iulie, de la ora 11:00. Emisiunea de tip matrimonial, prezentată de Andreea Mantea, va fi difuzat în două reprize, de luni până vineri, de la ora 11:00 și de la ora 17:00, iar Gala eliminatorie va avea loc în fiecare sâmbătă după-amiază, de la ora 15:30, anunță Kanal D.

Câștigătorul primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei va fi stabilit sâmbătă, 13 iulie, de la ora 15:30.

Castingul pentru cel de-al doilea sezon se află în desfășurare și deja a avut loc în București la sfârșitul săptămânii trecute și urmează să ajungă la Cluj-Napoca.

Formatul presupune ca șase femei și șase bărbați să locuiască separat, însă vor petrece opt ore pe săptămână împreună. Publicul are un rol esențial, formatul presupe ca oamenii din fața televizorelor să își voteze săptămânal favoritul.

Cine atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani. Emisiunea este filmată în Turcia, într-o casă specială amenajată pentru concurenți (Foto AICI).


 

Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro

Comentarii

  • La fel e si "Antena 1". Asta de ce nu zici ? Pe stirile cu audiente nu mai comentezi ? Foarte slab "Antena 1" pe comercial.

    De mult laudata ta emisiune "Chefi la cutite" nimic ? Doar 5.7 rating la tineri. Foarte slab... Nu scriai pe aici ca este cea mai buna emisiune din Romania ?
    https://www.paginademedia.ro/2019/06/audiente-divertisment-mai-2019
  • Am vazut pe un site ca au primit diploma de excelenta pentru menegement , sa fim seriosi ,pentru ce seriale de proasta calitate pentru oameni cu mintea redusa ,emisiuni de slaba calitate ,

Trimite un comentariu