Skip to main content

Puterea Dragostei revine cu sezonul doi imediat ce se termină primul sezon. Când va avea premiera

 
Puterea Dragostei revine cu sezonul doi imediat ce se termină primul sezon. Când va avea premiera

La două zile după finalul primului sezon din Puterea Dragostei, începe cel de-al doilea.

Publicitate

Sezonul al doilea din Puterea Dragostei de pe Kanal D va debuta luni, 15 iulie, de la ora 11:00. Emisiunea de tip matrimonial, prezentată de Andreea Mantea, va fi difuzat în două reprize, de luni până vineri, de la ora 11:00 şi de la ora 17:00, iar Gala eliminatorie va avea loc în fiecare sâmbătă după-amiază, de la ora 15:30, anunţă Kanal D.

Câştigătorul primului sezon al emisiunii Puterea Dragostei va fi stabilit sâmbătă, 13 iulie, de la ora 15:30.

Castingul pentru cel de-al doilea sezon se află în desfăşurare şi deja a avut loc în Bucureşti la sfârşitul săptămânii trecute şi urmează să ajungă la Cluj-Napoca.

Formatul presupune ca şase femei şi şase bărbaţi să locuiască separat, însă vor petrece opt ore pe săptămână împreună. Publicul are un rol esenţial, formatul presupe ca oamenii din faţa televizorelor să îşi voteze săptămânal favoritul.

Cine atrage cele mai multe voturi din partea publicului va primi un premiu în bani. Emisiunea este filmată în Turcia, într-o casă specială amenajată pentru concurenţi (Foto AICI).


Autor: Andreea Iordache andreea.iordachepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • La fel e si "Antena 1". Asta de ce nu zici ? Pe stirile cu audiente nu mai comentezi ? Foarte slab "Antena 1" pe comercial.

    De mult laudata ta emisiune "Chefi la cutite" nimic ? Doar 5.7 rating la tineri. Foarte slab... Nu scriai pe aici ca este cea mai buna emisiune din Romania ?
    https://www.paginademedia.ro/2019/06/audiente-divertisment-mai-2019
  • atunci ce va agitati cu kanal d , sunteti barfitori de serviciu, pro tv nu e la fel
  • mareane, tu te uiti la ferma nu , oricum e mai mizeria ferma ca asta
  • Am vazut pe un site ca au primit diploma de excelenta pentru menegement , sa fim seriosi ,pentru ce seriale de proasta calitate pentru oameni cu mintea redusa ,emisiuni de slaba calitate ,

Trimite un comentariu

sus