Skip to main content

Redactorul-şef Click, numit director general Adevărul Holding

 
Sursa foto: Economica.net
Sursa foto: Economica.net

Adevărul Holding, compania care editează titluri precum Adevărul, Click sau revista OK, are un nou şef. Este vorba despre Cristi Stancu, cel care ocupă poziţia redactor-şef la Click!

Publicitate

Stancu a fost numit director general Adevărul Holding, o poziţie care nu mai există de câţiva ani în grupul lui Cristi Burci (ultimul a fost Dan Belcea, până la demisia din 2016).

Cristi Stancu este director general al Adevărul Holding, dar va asigura, în acelaşi timp, şi coordonarea editorială a ziarului Click!, ca redactor şef.

Până acum, Adevărul Holding - companie aflată în reorganizare judiciară - era condusă de Carmina Dumitrescu, ca administrator special. Funcţia de administrator special rămâne, însă nu mai este ocupată de Carmina Dumitrescu, ci de Constantin Sandu.

Carte de vizită Cristi Stancu:

Cristian Stancu este la conducerea Click încă din toamna lui 2006, când publicaţia se numea încă „Averea” şi a fost achiziţionată de omul de afaceri Dinu Patriciu. Averea s-a rebranduit în Click! în primvara lui 2007.

Anterior, Cristi Stancu a fost mai bine de un deceniu redactor-şef adjunct la Libertatea, pe vremea când ziarul era condus de Adrian Halpert.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus