Skip to main content

VIDEO. Sosia Vioricăi Dăncilă, virală pe Youtube, cu momentul din finala iUmor. Peste un milion de vizualizări în două zile

 
VIDEO. Sosia Vioricăi Dăncilă, virală pe Youtube, cu momentul din finala iUmor. Peste un milion de vizualizări în două zile

După ce a cucerit premiul de 20.000 de euro, Irena Boclincă a cucerit şi internetul. Sosia Viorcăi Dăncilă a dat un clip viral din finala iUmor.

Publicitate

Momentul său din finala iUmor s-a viralizat rapid şi a strâns aproximativ 1,1 milioane de vizualizări în doar două zile. De asemenea, a ajuns pe primul loc în videoclipuri populare pe Youtube România.

Un video savuros, în care a ironizat-o pe Viorica Dăncilă, i-a adus actriţei Irena Boclină premiul cel mare al concursului iUmor, de pe Antena 1.

A fost cel mai votat concurent într-o finală dominată de numere de stand-up comedy.

Câteva dintre replicile finalistei iUmor:

  • „Dragi colocotari ai acestei, încă, ţări”
  • „S-au spus multe despre mine, că eu în partid eram fata cu cafeaua. Incorect, atât faceam eu? Nu, aduceam şi gogoşi”
  • „Se adevereşte proverbul: Foaie verde mărăcine, sunt mai proastă decât mine”
  • „Cum vă permiteţi? Şeful meu este totuşi deţinutul unei funcţii importante de stat”
  • „Vreau să public şi o carte pe care nu am scris-o încă eu”

Ea s-a bătut pentru premiul cel mare cu alţi trei concurenţi: Varzã, Adi Bobo şi Vasi Borcan. Cei patru finalişti, care au intrat la votul publicului, au fost decişi de Bendeac, Delia şi Cheloo.

Sosia Viorcăi Dăncilă şi-a donat premiul

Actriţa din Republica Moldova a făcut un gest fără precedent la iUmor. Aceasta a donat premiul de 20.000 de euro lui Vasi Borcan, un alt finalist al emisiunii imobilizat în scaun cu rotile.

„Sã ştiţi cã nu este uşor sã vii într-un oraş şi sã o iei de la zero, dar totuşi acest premiu o sã meargã cãtre cineva care poate nu cã ar avea mai mult nevoie decât mine, dar cu siguranţã îi va folosi, Vasi Borcan!”, a spus actriţa.

Vasi Borcan este din Iaşi, iar la vârsta de 12 ani a fost imobilizat în scaun cu rotile din cauza unei distrofii musculare. În ciuda faptului că şi-a pierdut forţa fizică, a dovedit o tărie psihică extrem de rară şi a mers pe scena iUmor şi cu glume autoironice.

Mai mult decât atât, Irena Boclincă, Varză şi Adi Bobo ar fi stabilit ca oricare ar fi fost câştigătorul, premiul să meargă la Vasi Borcan.

„Cu 30 de minute înainte de încheierea votului, una dintre camerele din culise a surprins o discuţie între trei dintre finaliştii ajunşi la votul publicului, Irena, Varzã şi Adi Bobo, care şi-au promis cã, indiferent care dintre ei va câştiga, premiul va merge la Vasi Borcan”, notează reprezentanţii Antena 1.

Irena Boclincă a mai avut un moment asemănător în audiţii, când a strâns pe net aproximativ jumătate de milion de vizualizări.

Cea de-a şasea finală a show-ului iUmor a stat bine în topul audienţelor. A fost lider la nivel naţional, cu o medie de aproximativ 870.000 de privitori, în fiecare minut.

La oraşe şi pe publicul comercial s-a poziţionat pe locul doi, după liderul Pro TV. În mediul urban a avut cifre de aproximtiv 421.000 de privitori pe minut, iar în ceea ce priveşte publicul tânăr a scos o medie de 178.000 de telespecatori, pe interval.

VIDEO. Momentul din finala iUmor - Irena Boclincă, sosia Vioricăi Dancilă nu se dezminte

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus