Skip to main content

Un „mental coach” face Academia de Bine, o emisiune de dezvoltare personală, la Digi FM

 
Un „mental coach” face Academia de Bine, o emisiune de dezvoltare personală, la Digi FM

Digi Fm are de astăzi o nouă emisiune în grila de programe. „Academia de bine”, o emisiune de dezvoltare personală, profesională și antreprenorială, realizată de Cătălin Stoica, jurnalist și specialist în dezvoltare personală, anunță reprezentanții Digi FM. 

Publicitate

Cătălin Stoica, prezentat unul dintre cei mai cunoscuți „mental coach” de la noi, va fi on-air începând de astăzi, în fiecare luni, de la ora 21.00, cu o emisiune de două ore. 

Cătălin Stoica, despre „Academia de Bine”:

„Vă invit în Academia de Bine, la un dialog super constructiv. Cu telefoane în direct. Vă propun tuturor o seară pe săptămână de dezvoltare personală. Nu vorbe goale, ci înțelegeri serioase ale mentalității de învingător.

Ne vom conversa pe teme care chiar contează pentru fiecare dintre noi: imaginea de sine ca motor sau ca frână în calea succesului personal, secretele comunicării de calitate, persuasiune, transă hipnotică, motivație ca resursă zilnică, nevoi psihologice esențiale, inteligență emoțională, leadership înțeles pe bune...

Vă asigur că Academia de Bine e singurul loc din FM în care vom atinge, cu efecte măsurabile, teme de mare interes. Pentru că dezvoltarea personală NU se face de la sine. Se face de la Tine! Și este imposibil să poți spune vreodată că ai investit PREA mult în propria persoană. Ca să știi!” 

Carte de vizită

Experiența în presă a lui Cătălin Stoica începe în 1995, ca reporter la Pro TV. A trecut apoi în radio la Radio Prahova, Kiss FM și Pro FM. Dar a cochetat și cu producția TV, la Pro TV și Antena 1. 

Cătălin Stoica este, potrivit site-ului său personal, membru certificat John Maxwell TEAM, Transformational Leadership Coach, EQ & Influence Trainer, Public Speaker & Author, Communication Expert & Hypno-Coach. 

El a creat Academia de Bine - un brand dedicat dezvoltării personale și voluntariatului.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Imi plac formularile astea gen "unul dintre cei mai cunoscuti". Pai, e cunoscut sau nu e cunoscut? Cum ar fi sa zici AC/DC, una din cele mai cunoscute formatii rock? Iar poza aia...

Trimite un comentariu