Skip to main content

Andi Vasluianu este „Profu”. Pro TV anunţă oficial serialul făcut după o licenţă nemţească

 
Sursa foto: Pro TV
Sursa foto: Pro TV

Pro TV anunţă oficial serialul Profu`. Andi Vasluianu va juca rolul principal. El îi va da viaţă personajului Mişu, un profesor de liceu atipic.

Publicitate

Paginademedia.ro a anunţat în exclusivitate, încă de luna trecută, că Pro TV pregăteşte un nou serial de comedie, adaptat după o licenţă internaţională.

Este vorba de producţia germană „Der Lehrer”, care a avut primul sezon în 2009, pe RTL.

„A fost difuzat în Germania şi Ungaria, sub licenţă Sony”, anunţă Pro TV.

Povestea, pe scurt: Mihai Iacob (Mişu), un profesor de fizică, chimie şi sport încearcă să îmbunătăţească performanţa unor elevilor dintr-o anumită clasă. Prin metode neconvenţionale, el va încerca să-i apropie pe liceeni de studiu, dar le va fi şi sprijin în problemele cu care aceştia se confruntă cel mai des: dependenţa de substanţe interzise, bullying, discriminare sau sarcini nedorite.

Este un personaj rebel şi carismatic şi devine un magnet pentru elevii cu probleme.

Mişu va trăi şi o poveste de dragoste, atunci când Ana Casian (rol interpretat de Aida Economu), devine profesor în liceu.

Reamintim că Pro TV a cerut recent finanţare de la Guvern pentru serialul Profu'. Postul TV a cerut suma de 2,2 milioane de lei, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

Andi Vasluianu a mai jucat în pelicule precum „Hakerville” (produs de HBO), „Despre oameni şi melci”, „Cealaltă Irina”, „Cea mai fericită fată din lume”, „Hârtia va fi albastră”, „Marilena de la P7”, „California Dreamin'”, „Sieranevada”, „Două lozuri”, „Octav”, „Deschide ochii”, „De ce eu?”, „Moromeţii 2”, „Umbre” sau „Rămâi cu mine”.

Aida Economu dă viaţă unei tinere profesoare de limba română, Ana Casian. Ea mai jucat roluri în producţii ca „Eu când vreau să fluier, fluier”, „Bucureşti NonStop”, „Minte-mă frumos în Centru Vechi”, „Umbre”, dar şi din serialul „Triplusec”.

GALERIE FOTO

  • Sursa foto: Pro TV
  • Sursa foto: Pro TV
  • Sursa foto: Pro TV
  • Sursa foto: Pro TV
  • Sursa foto: Pro TV
  • Sursa foto: Pro TV

Citeşte şi:

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adi adi
    Aici comenteaza doar angajatii televiziunilor care isi platesc polite intre ei, vad. Mi se pare foarte periculos pentru orice tv sa primeasca/ceara bani de la stat. Devin santajabili.
  • Obi Obi
    Ce mai stire despre "vedeta" Andi Vasluianu !
    Pe bune, ce rol memorabil a jucat la viata lui ?
    Cati romani au vazut "Hârtia va fi albastră", de Radu Muntean, de exemplu ?
    1707 spectatori dupa primul week-end si doar 5765 dupa sase saptamani !
  • X X
    Nicio stire despre PRO TV fara mentiuni ca “ajutor de la guvern”, “finantare”, “bani de la stat”, “ezel”. Daca nu exista nu are rost stirea, nu?
    In fine, serialul poate sa iasa bine daca nu e transformat intr-o comedie de genul “ai nostri”, “triplusec” si se duce spre “un pas inainte”
  • circo circo
    Alți actori în afară de acest Vasluianu nu mai există în România?

    Și despre serialele lansate în toamnă de A1 și KanalD, copiile după Las Fierbinți, nu scrieți nimic?
  • D D
    "paginademedia", chiar asa ? Nu puteati sa postati stirea fara sa adaugati: "Reamintim că Pro TV a cerut recent finanțare de la Guvern pentru serialul Profu'." ?

    "mile milica", aici nu comentezi ?
    https://www.paginademedia.ro/2019/03/fructul-oprit-antena-group-proces

    Si a zis bine "marian": "antenuta ta copiaza si nu cumpara". Oare de ce s-a terminat "marele" serial "Fructul Oprit" asa de repede ? Ca sa scape de "judecata" ?
  • Tavy Tavy
    Din prezentare, pare a avea si o tenta educativa..
    Sper sa prinda la public si mai ales la tineri!
  • marian marian
    Da mile antenistule ei cel putin cumpara licenta ,antenuta ta copiaza si nu cumpara , din cazua asta sunt da-ti in judecata , esti penibil du-te la culcare
  • marian marian
    Va reamintim ca pro a cerut banii bla,bla bla altceva mai stiti , cand a-ti dat de Sacrificiul varanului nu a-ti spus nimic , si mai cereti sa va invite la parangheli. bine ca cere licenta la osim ca cele doua televiziuni concurente copiaza tot ce prinde ,amandoua fac seriale dupa Las Fierbinti , cu preot cu primar cu politai cu tot ce este in serialul de la pro , unui mangalita celalalt moldovenii sper ca dupa un sezon sa se scufunde cu totul amandoua sa nu mai copiaze , sau pro sa ceara daune de milioane de euro , ca sa faca serial de Craciun ,daca nu sunt prosti eu asa as face
  • Un actor prea grăbit Un actor prea grăbit
    Facultățile de teatru și film sint full scot anual sute de absolvenți.. nu m-ai poți cu Vasluianu e în tot și - n toate, meștere mai i-a o pauză..
  • mile mile
    pai nu ziceau postacii ca nu e bine sa se copieze , cand antena a fost prima care a copiat un serial turcesc , ca vroiau originale , penibilii acum inghit orice , cititi comentarii de acum doi ani si va cruciti ce aberau

Trimite un comentariu

sus