Skip to main content

Antena 1 a anunțat când începe emisiunea de gătit „Gazda Perfectă”

 
Antena 1 a anunțat când începe emisiunea de gătit „Gazda Perfectă”

O nouă emisiune de gătit începe luna viitoare la Antena 1, anunță reprezentanții postului TV. Show-ul culinar „Gazda Perfectă” debutează pe 5 august, de la ora 17:00

Emisiunea este programată în fiecare zi, de luni până vineri. 

Publicitate

Formatul show-ului. Cinci oameni din întreaga țară, care nu ştiu nimic unul despre celălalt, vor fi puși în situația de a a-și demonstra abilitățile de „gazdă”.

Concret, fiecare dintre cei cinci trebuie să pregătească o masă și atmosferă primitioare în casele lor. Ceilalți patru vor mânca, pe rând, în casa unui dintre ei, in fiecare zi a săptămânii.

La finalul fiecărei cine, concurenţii vor oferi puncte celui care le-a fost gazdă, însoţite de laude sau critici. Cel care acumulează cel mai mare punctaj va primi un premiu de 10.000 de lei.

Show-ul are la bază formatul internațional „Come dine with me”, difuzat în peste 40 de țări, printre care SUA, Italia, Spania, Anglia sau Franţa. Astfel, cinci concurenţi, cinci zile și cinci case diferite sunt elementele centrale ale emisiunii.

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Bai Razvane sau mile sau r cine stie cate nume mai ai este o copie asa ceva se vedea la prima ,si serialul mangalita voastra este tot o copie dupa Las Fierbinti , in locul celor de la pro i-as da in judecata pe cei de la antenuta pentru serial trebuia sa cumpere licenta exact cum au facut cei de la pro cu serialul VLAD, iar daca nu-ti convine treci pe la azil
  • Bai obsedatule ,ce copie visezi tu ??? Nu vezi ca scrie ca e formatul international "Come dine with me" difuzat în peste 40 de tari ,cum ar fi Italia,Spania,Anglia Franta,SUA! Tu ai probleme grave baiete!
  • Emisiunea lui peste este o copie dupa emisiunea de pe Prima dar cu alt nume , neinteresant astia copiaza tot ,un serial dupa Las Fierbinti , poate poate fac ceva audienta cred ca este facuta pentru mile ,r ,R exact ca ceaiul de la 5 exista emisiuni muuuuuuuuuuuuult mai bune pe TV Paprika ,
  • Foarte bună, e bine ca se vine cu noutăți, să fie lucruri interesante și vara, nu doar in timpul sezoanelor

Trimite un comentariu