Skip to main content

Discovery vrea să aducă Eurosport 4k în România şi să lanseze noi proiecte

 
Discovery vrea să aducă Eurosport 4k în România şi să lanseze noi proiecte

Discovery vrea să aducă în România o serie de produse media noi, în 2019, printre care Eurosport 4K, după cum a declarat Andrey Stoychev, Vicepreşedinte Discovery în Europa Centrală şi de Est, Ţările Mediterane şi Asia Centrală (CEEMCA), pentru publicaţia Media Expres.

Publicitate

Totodată, acesta a mai declarat că Discovery plănuieşte, tot pentru acest an, lansarea unui produs digital pentru canalele cu conţinut factual, dar şi dezvoltarea unui canal dedicat pentru conţinutul pentru casă şi grădinărit.

„În 2019, vom continuă să ne dezvoltăm oferta prin noi produse, cum ar fi Eurosport 4K, un produs digital pentru canalele cu conţinut factual, dar şi ducând experienţa Premier League pe Eurosport la nivelul următor. Avem în plan şi să dezvoltăm conţinutul pentru casă şi grădinărit printr-un canal dedicat (HGTV), în timp ce ne pregătim intens pentru Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020”, a declarat Andrey Stoychev, pentru sursa citată, întrebat fiind despre planurile Discovery România, pentru anul 2019.

Interviul integral, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Tudosie Alexandru Tudosie Alexandru
  Pe 161 este Eurosport 2HD iar pe 216 este TRANCE SPORTS URBAN HD DECI NU VA FI PE NICI UNA DIN ELE
 • Cristi Cristi
  Marius Eurosport 4 K va inta pe poztia 161
 • Alexandru Razvan Alexandru Razvan
  Eu nu inteleg deloc de ce nu se fac investitii masive in media privind calitatea canalelor din Romania.

  Suntem in 2019 si nu avem nimic FULL HD, momentan sunt doar HD la o calitate slaba.

  Asteptam 4k ca degeaba avem cu totii televizoare mari.
 • Paul Paul
  Ce tot pupati in fund Digi Sport..dacă aia sunt comentatori..e normal sunteti abonatii(slugile)singurului.. si parca,mergeti ca o ***,dupa *** sa bea apă din rau..Deocamdată, Eurosport,are o grilă de programe mult mai diversificată ,decât,DEGETEL SPORT,TELECIUCIU,UPS!(C).
 • Marius Marius
  Eurosport 4 K va inta pe poztia 216
 • Sandro Sandro
  Dezastru Eurosport. Sincer, am ajuns sa apreciez foarte mult comentatorii de pe Digi Sport! Abia astept sa reinceapa turneele "obisnuite", pe Digi Sport. Ciudat cum o retea ca Discovery isi manageriaza programul Eurosport in asemenea fel...asta e, their loss...
 • Costel Costel
  Poate se gandesc cum sa faca sa poti urmari o competitie de la un cap la altul. Poa' sa aduca si 16k, daca pe weekend nu se vor mai putea urmari finalele.
 • Adi Adi
  Poate aduc si niste comentatori.
 • neurosport neurosport
  pina una alta au lansat scoaterea comentariului in limba engleza pe eurosport, un pic mai bine pentru dumneavoastra.

Trimite un comentariu

sus