Skip to main content

VIDEO. Doroftei, vloggerul Mircea Bravo sau Carmen Uscatu, de la Dăruiește Viață, într-o campanie Digi24: „România NEbunului simț”

 
VIDEO. Doroftei, vloggerul Mircea Bravo sau Carmen Uscatu, de la Dăruiește Viață, într-o campanie Digi24: „România NEbunului simț”
Foto | Bucureștifm.ro

Fostul campion mondial la box Leonard Doroftei, actrița Medeea Marinescu, vloggerul Mircea Bravo sau Carmen Usactu, co-fondatoarea Asociației Dăruiește Viață, vor fi parte a unei campanii Digi 24. 

Postul de știri lansează campania „România NEbunului simț”, din 15 iulie, care-și propune „să îi arate pe cei care sunt certați cu bunul simț și comportamentul civilizat”, menționează reprezentanții stației de știri. 

Publicitate

Este vorba despre oamenii care nu respectă regulile elementare, care aruncă gunoaie pe jos sau parchează mașina pe trotuar. 

Proiectul va fi prezentat de Teodora Iacob, care va avea o rubrică în jurnalele postului TV, cu materiale care surprind situații în care oamenii au uitat de bunul simț, alături efectele pe care acțiunile lor le au asupra celor din jur.

„Nu de puține ori ne trezim duminică dimineața în zgomote de bormașină, ne plimbăm pe plajă printre mucuri de țigară și PET-uri de bere sau suntem nevoiți să mergem pe stradă, pentru că unii șoferi confundă trotuarul cu locul de parcare. Acestea sunt câteva exemple pe care le întâlnim în viața noastră de zi cu zi.

De multe ori, ajungem să ne obișnuim cu ele sau așteptăm mereu de la ceilalți schimbarea, în loc să luăm chiar noi inițiativa”, a spus prezentatoarea Teodora Iacob.

Alături de Doroftei sau Mircea Bravo, din campanie vor mai face parte și Constantin Necula, purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Ardealului, sau artista Cristina Bălan. 

„Această inițiativă, care are drept scop lupta împotriva zicalei Lasă, că merge și așa!”, menționează reprezentanții stației de știri.

Pe lângă imaginile surprinse de reporterii Digi24, telespectatorii pot trimite filmări sau poze. 

Mircea Bravo, creator de conținut pe YouTube:

„Bunul simț e un set de reguli. Mulți spun că nu sunt prevăzute legal, dar ține mai mult de obraz, de fapt. Reguli personale de viață, după care te ghidezi și ideal este să faci din ele niște principii de care să te ții pe tot parcursul vieții.

În România exista o lipsă acută de bun simț și cred că instituția rușinii este un mecanism ideal prin care putem să reintroducem bunul simț în viața noastră”

VIDEO. Teaser-ul campaniei Digi24, cu Leonard Doroftei

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu