Skip to main content

Un nou director de creație la MRM//McCann România, alături de Simona Suman

 
Un nou director de creație la MRM//McCann România, alături de Simona Suman
Ioana Zamfir

Ioana Zamfir revine în grupul McCann, de la începutul acestei luni. Ea va ocupa funcția de director de creație la MRM//McCann România, rol pe care îl va împărți cu Simona Suman, anunță reprezentanții agenției. 

Are o experiență de nouă ani în publicitate și va conduce, alături de Simona Suman, un departament cu 26 de creativi, care dezvoltă campaniii pentru peste 15 clienți, la nivel local și internațional, anunță reprezentanții McCann. 

Publicitate

Ioana Zamfir a ocupat anterior poziția de creative director al Cheil România. În trecut a făcut parte din echipa de creație McCann București timp de șapte ani, iar doi dintre aceștia în poziția de Group Creative Director.

În cei nouă ani de carieră a lucrat pentru clienți locali și internaționali precum Vodafone, Coca-Cola, Samsung, Mastercard, Unilever, Nestle sau Julius Meinl. Campaniile pentru care a lucrat au fost premiate la Cannes Lions, D&AD, LIA Awards, Clio Awards, Eurobest, Epica, Golden Drum.

De asemenea, Ioana a fost desemnată Copywriterul Anului în România în anul 2017 și a făcut parte din juriul unor festivaluri precum Cannes Lions si New York Festivals. 

„Daca aș fi un client care se gândește la cum să fie meaningful și azi și mâine, ne-aș alege de fiecare dată. Iar pentru mine personal, nu e doar cel mai bun context de business în care puteam sa vin. E și familie, e și acasă”, a spus Ioana Zamfir la revenirea în echipa MRM//McCann. 

Catalin Dobre, Chief Creative Officer si Regional Creative Director McCann CEE:

„Ioanei ii spunem “Bine ai revenit acasă!”. Ea e parte din familie, a crescut în cultura de aici, o înțelege foarte bine și acesta este mediul în care poate să impingă atât limitele personale cât și pe cele ale clienților. Este pozitivă, plină de energie și pusă pe fapte mari. E gata de urmatorul nivel”, declară 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Trimite un comentariu