Skip to main content

Un nou director de creaţie la MRM//McCann România, alături de Simona Suman

 
Ioana Zamfir
Ioana Zamfir

Ioana Zamfir revine în grupul McCann, de la începutul acestei luni. Ea va ocupa funcţia de director de creaţie la MRM//McCann România, rol pe care îl va împărţi cu Simona Suman, anunţă reprezentanţii agenţiei.

Publicitate

Are o experienţă de nouă ani în publicitate şi va conduce, alături de Simona Suman, un departament cu 26 de creativi, care dezvoltă campaniii pentru peste 15 clienţi, la nivel local şi internaţional, anunţă reprezentanţii McCann.

Ioana Zamfir a ocupat anterior poziţia de creative director al Cheil România. În trecut a făcut parte din echipa de creaţie McCann Bucureşti timp de şapte ani, iar doi dintre aceştia în poziţia de Group Creative Director.

În cei nouă ani de carieră a lucrat pentru clienţi locali şi internaţionali precum Vodafone, Coca-Cola, Samsung, Mastercard, Unilever, Nestle sau Julius Meinl. Campaniile pentru care a lucrat au fost premiate la Cannes Lions, D&AD, LIA Awards, Clio Awards, Eurobest, Epica, Golden Drum.

De asemenea, Ioana a fost desemnată Copywriterul Anului în România în anul 2017 şi a făcut parte din juriul unor festivaluri precum Cannes Lions si New York Festivals.

„Daca aş fi un client care se gândeşte la cum să fie meaningful şi azi şi mâine, ne-aş alege de fiecare dată. Iar pentru mine personal, nu e doar cel mai bun context de business în care puteam sa vin. E şi familie, e şi acasă”, a spus Ioana Zamfir la revenirea în echipa MRM//McCann.

Catalin Dobre, Chief Creative Officer si Regional Creative Director McCann CEE:

„Ioanei ii spunem “Bine ai revenit acasă!”. Ea e parte din familie, a crescut în cultura de aici, o înţelege foarte bine şi acesta este mediul în care poate să impingă atât limitele personale cât şi pe cele ale clienţilor. Este pozitivă, plină de energie şi pusă pe fapte mari. E gata de urmatorul nivel”, declară

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus