Skip to main content

Kanal D ia încă o frecvenţă pentru Radio Impuls

 
Kanal D ia încă o frecvenţă pentru Radio Impuls

Dogan Media, proprietarul Kanal D, ia încă o frecvenţă radio, a zecea, pentru Radio Impuls. Consiliul Naţional al Audiovizualului a aprobat în şedinţa publică de astăzi cedarea licenţei Radio Impuls din Craiova, de la Adway Direction, către Dogan Media.

Publicitate

Amintim că în noiembrie 2018 CNA a aprobat cesionarea altor nouă frecvenţe Radio Impuls către Dogan Media, după cum Paginademedia.ro a relatat AICI.

De ce nu s-a cesionat şi Radio Impuls din Craiova, încă de atunci?

Întrucât frecvenţa din Craiova avea decizie de autorizare din 12 iunie 2018, iar Legea Audiovizualului spune că „licenţa nu poate fi cedată mai devreme de un an de la data intrării în difuzare”.

Pe lângă Craiova, Radio Impuls se mai aude în Bucureşti, Constanţa, Sibiu, Timişoara, Cluj-Napoca, Bacău, Bistriţa, Tulcea, Râşnov.

Prezent în faţa reprezentanţilor CNA, Cătălin Băleanu, din partea Kanal D, a spus că Dogan a făcut o serie de investiţii de la preluarea Radio Impuls, din luna noiembrie 2018. „Am investit 20.000 de euro în Bucureşti şi 10.000 de euro în Cluj, în paratură, pentru îmbunătăţirea semnalului. Am investit şi 100.000 de euro în noul studio de la Cluj Napoca, pentru care vom cere, în curând, autorizarea”, a spus Cătălin Băleanu.

Cesionarea frecvenţei a trecut la limită, cu şase voturi pentru: Cristina Pocora, Orsolya Borsos, Ramona Sorescu, Monica Gubernat, Nicolaie Bălaşa şi Răsvan Popescu.

Radu Herjeu şi Gabriel Tufeanu au fost împotrivă, ca şi la votul pentru cesionarea celolalte nouă frecvenţe Impuls, din noiembrie 2018. La fel a fost şi Alexandru Kocsis, care a lipsit de la discuţia de la acest punct.

Citeşte şi:

OFICIAL. Radio Impuls trece în grupul Dogan. Ce planuri are conducerea Kanal D? Teo şi Sabbagh, şi în FM

Final de tranzacţie. Radio Impuls trece în grupul Dogan, care deţine şi Kanal D

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus