Skip to main content

Era nevoie? Libertatea, pasaj audio tulburător: Alexandra Măceşanu la 112. De ce a decis ziarul să publice înregistrarea?

 
Era nevoie? Libertatea, pasaj audio tulburător: Alexandra Măceşanu la 112. De ce a decis ziarul să publice înregistrarea?

Pasaj audio tulburător. Ziarul Libertatea a publicat un pasaj audio tulburător, unul dintre dialogurile Alexandrei Măceşanu, fata răpită în Caracal, cu un operator 112.

Publicitate

De ce era nevoie de publicarea fragmentului audio?

Cum explică Libertatea?

  • "Familia l-a ascultat deja, chiar astăzi, pus pe calculatorul soţiei lui Alexandru Cumpănaşu mamei şi tatălui Alexandrei."
  • "Considerăm că e de interes public ca oamenii să audă calmul cu care Alexandra transmite informaţiile, mai ales în contradicţie cu tratamentul, vizibil nu aici, ci în stenograme, pe care i l-au aplicat autorităţile."

În fişierul publicat de Libertatea, Alexandra Măceşanu povesteşte operatorului 112 cum a fost legată la ochi şi a trecut pe lângă un dig. Pe parcursul discuţiei, ea are o atitudine calmă, după cum reiese şi din pasajul audio.

Articolul din Libertatea, aici


Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nu sunt de acord Nu sunt de acord
    De ce sa cenzurezi absolut tot? Erau cuvinte vulgare? Erau descrieri ale unor fapte violente? In numele a ce sa cenzuram ceva din care am putea trage multe concluzii despre STS, Politie, Procuratura etc?
  • mihai mihai
    Totul e cusut cu ata alba, se aude clar ca vorbit calm si dadea detalii foarte exacte, ***. De aici si asa zisa incompenta si nepasare, ala nu a auzit bine, ala nu s-a uitat bine, locatie data aiurea. Prima fata data disparuta de 4 luni si nimanui nu i-a pasat, chiar daca probabilitatea e foarte mica, prima fata e posibil sa traiasca si fie exploatata inafara tarii, inca nu i-au gasit cadavrul. Sper sa nu cenzurati comentariul,. Multumesc
  • dd3j dd3j
    Ma uit acum la Antena3 si se vorbeste despre faptul ca cetatenii trebuie invatati cum sa vorbeasca la 112. Alexandra era o cetateana care a stiut sa vorbeasca impecabil la 112. Mai bine i-ati invata pe lucratorii de la 112 cum sa vorbeasca. Este revoltator ca tot cetatenii sunt banuiti de lipsa de inteligenta. Iar cu strainatatea...mai lasati-ma. Sunt infiorator de naivi, docili si increzatori in autoritate, ca-ti vine sa-ti dai palme singur doar cand ii auzi ce le bubuie mintea.
  • dd3j dd3j
    Aceasta fata este o eroina. In loc sa ii celebrati viata si curajul, voi nu stiti ce sa cenzurati mai intai. Tot promovati cenzura, in numele demnitatii, de parca aceasta fata nu ar fi un exemplu de demnitate. Cred ca sunteti mileniali care nu stiti cum era inainte de 89. O tot dati cu cenzurarea, de parca acestei familii ar trebui sa-i fie rusine cu ceva.
  • ioana tomozei ioana tomozei
    cum de ce? mare intrebare, pt click-uri! ce va uitati in gura lui tolontan cu interesul public, deontologie,bla, bla, bla...
  • jk jk
    Nu stiu dacă are relevanță- dar acum pe Pro Tv si Antena 1 este redată discuția dintre Alexandra si operatorul de la politie
  • Libertatea - Derapaj, dar nu si pentru paginademedia Libertatea - Derapaj, dar nu si pentru paginademedia
    Deci ceea ce a facut libertatea nu este un derapaj? Bravo paginademedia!

    Pana acum dadeati verdicte, acum... felicitari!
  • Adi Adi
    Libertatea tot o vomă a rămas! Dar Tolontan ? Simplu, el e cel care conduce asta!

Trimite un comentariu

sus