Skip to main content

MasterChef 2019 are jurați noi. Un fost concurent al show-ului, printre nume

 
MasterChef 2019 are jurați noi. Un fost concurent al show-ului, printre nume

Masterchef, la a treia schimbare de juriu. Pro TV anunță noua echipă care va juriza preparatele în noul sezon al emisiunii MasterChef.

Publicitate

Este vorba despre Chef Joseph Hadad (care a mai jurizat și într-un cooking-show al Antenei 1), Chef Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran

Silviu Chelaru vine chiar din rândul concurenților show-ului. El a apărut în ediția emisiunii din 2014. 

Amintim că acesta este cel de-al patrulea juriu MasterChef, de la lansarea show-ului, în 2012. 

Prima ediție i-a avut jurați pe Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu. 

Din 2014, după ce Mona Segall a părăsit Pro TV cu totu cu jurații, show-ul i-a avut pe Adi Hadean, Patrizia Paglieri și Chef Foa. 

În ultimul sezon, cel difuzat în 2017, s-a schimbat din nou juriul. Noile nume au fost:  Samuel Le Torriellec, Chef Răzvan Exarhu și Liviu Popescu.

Chef Joseph Hadad:

„Pun aceeași pasiune în bucătărie, fie că gătesc pentru Bill Clinton sau Madonna, fie pentru un cuplu tânăr care vine la restaurant să se bucure de o cină aniversară. Îmi doresc ca în fiecare zi mâncarea mea să inspire și să aducă un plus. Faptul că fac parte din juriul MasterChef este ca un vis secret care a devenit realitate. Este o onoare pentru mine sa fac parte din juriul acestui show, cred ca la fel ar fi pentru orice Chef.”

Chef Silviu Chelaru vine chiar dintre concurenții show-ului. El a participat în emisiune în ediția din 2014 și a fost eliminat de Paul Sisserman. 

„Când alți adolescenți își doreau cu ardoare să-și cumpere prima lor mașină scumpă, eu visam să pot avea propriul meu restaurant. Primele mele încercări de gătit au fost având-o pe mama mea drept exemplu.

Nu știu cât de mândră era ea atunci de mine, însă știu sigur că acum este extrem de fericită că nu m-a descurajat nicio clipă. De atunci sunt într-o continuă relație cu focul, oalele și tigăile. Acum fac parte din juriul MasterChef, iar acesta este cel mai bun și palpitant lucru care mi se putea întâmpla în acest moment al vieții.”, a declarat Chef Silviu Chelaru.

Cosmin Tudoran fost membru al trupei Cassa Loco este unul dintre cei mai pasionați experți de vin din România.

”Faptul că am fost artist mi-a dat ocazia să văd viața dintr-un alt unghi. Faptul că sunt expert de vinuri mi-a dat oportunitatea de a descoperi cât de fascinant poate fi să pui împreună vinul cu mâncarea delicioasă, în restaurante din lumea întreagă. Fiind parte din juriul MasterChef este ca o pânză nouă pentru un cunoscător de vinuri și un hedonist al mâncării… și încep să am piele de găină.”, a declarat Chef Cosmin Tudoran.

FOTO. Jurații Masterchef 2019

 • Cosmin Tudoran - Juriu MasterChef 2019
 • Silvi Chelaru - Juriu Masterchef 2019
 • Joseph Hadad - Juriu MasterChef 2019

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Felicitări! Este pentru prima dată după mulți ani când urmăresc emisiunea MasterChef! Sunt foarte încântată de juriu ,sunt foarte simpatici, plăcuți,cu bun simț și sufletiști! Concurenții sunt de asemenea foarte buni toți,simpatici și....te atrag in fiecare seară! Nu pot să cred că am preferat MasterChef în detrimentul celorlalți 3 jurați de la Chefi la cuțite!! Nu m-au atras deloc jurații de până acum și nici formatul ,dar acum..spun...BRAVO CHEFI! BRAVO CONCURENȚI! BRAVO MASTERCHEF!
 • Si aceasta emisiune ,in care este vorba de gatit ,si despre gatit ,a ajuns o emisiune" Big Brother" , pacat ,sunt dezamagit de emisiune....
 • Nimsoc de la Cassa Locco știe să fie amuzant, și este acolo pentru a adăuga câteva condimente emisiunii (normal, doar e o emisiune culinară :) ). El nu este „Chef” el este „Schmecker” și m-aș bucura să folosească acest titlu și în emisiune.

  Silviu Chelaru este un mic antreprenor în domeniul culinar iar emisiunea aceasta îl va ajuta să fie un bucătar cunoscut.

  Chef Joseph Hadad este deja un bucătar respectat, cu destulă notorietate în România.

  S-ar putea ca PRO să își recapete audiența, cu condiția ca celălalt spectacol culinar să nu fie suprapus cu acesta.
 • Slabut juriu.
  Cu exceptia lui Chef Joseph Hadad, ceilati 2 jurati nu mi se par deloc simpatici.
  Puteau sa aduca pe sticla niste figuri mai prietenoase.
 • Daca va fi produs ca "Ferma - Un nou inceput" va avea totusi sanse de succes - asta daca nu ii va sta in cale Chefi la cutite. Eu cred ca au facut un casting foarte foarte dur si amănunțit după eșecul din 2017, atât pentru concurenți cât și pentru juriu. Să ne amintim de cast-ul Fermei - nimeni nu ii dădea nicio șansă și totusi, concurentii au fost alesi de o minte "diabolica" astfel incat sa se creeze tot felul de conflicte si contraste, iar acum toata lumea ii "cunoaște" pe oamenii aia. Si mie mi-ar fi placut sa revină Foa, Patrizia și Hadean, dar poate erau un pic prea "moi" pentru ceea ce se dorește sezonul acesta. Sa vedem ce se pregateste. Formatul este extrem de ofertant si poate ficsi extrem de educativ pentru public, asa ca ar fi pacat sa fie ultima lui suflare anul asta.
 • cam neinspirat juriu...Patrizia si Hadean erau mai misto, dar evident nu puteau fi 2 straini in juriu... Hadad stie sa faca show sa arunce farfurii, (prima editie Top Chef a fost cu mult peste orice alt show de gatit de pe Antena, dar formatul nu a prins)... tipul de la Cassa Locco poate fi sarea si piperul din show ca e mai haiosel, dar nu are treaba cu gatitul, asa ca denumirea de Chef va fi folosita fortat... vedem ce'o sa iasa...intr-un final au renuntat si la Exarhu care parea ca va fi singurul Chef care ramane....sper ca Antena sa nu mai difuezeze si ei cooking show-ul cu ex-masterchefii in aceeasi perioada...

Trimite un comentariu