Skip to main content

Nume nou pe frecvenţa Virgin Radio. Liza Sabău va avea emisiune în weekend

 
Liza Sabau
Liza Sabau

Virgin Radio are un nou matinal de weekend. Cu Liza Sabău, de la UTV, în rol de DJ. Ea se va auzi pe frecvenţele Virgin Radio sâmbăta şi duminica pe intervalul 8.00 - 12.00.

Publicitate

Liza Sabău:

„Liza Sabău e cel mai pasionat om de muzică pe care îl cunosc. Vă place cum vorbesc despre mine la persoana a treia? Cred că au trecut vreo 12 ani de când am luat contact pentru prima oară cu televiziunea. E posibil să mă ştii de la UTV, unde de ceva timp am grijă să te distrez şi să te pun la curent cu muzică fresh şi bună. Îmi plac poveştile şi îmi plac oamenii, poate asta porneşte de la faptul că sunt o fire mega-curioasă şi mă ataşez destul de rapid de cei care intră în viaţa mea.

Sunt o persoană matinală şi energică. Chiar sunt! Adică, să fii sigur că la 7 dimineaţa, dacă ne-am întâlni pe stradă, să zicem, te-aş agita un pic ca sa-ţi dau energie, cu riscul de a te enerva, tot e posibil sa fac asta. Mai sunt atrasă de lumea artiştilor şi mai ales de cum funcţionează fiecare dintre ei. Sunt obsedată de fun facts şi de informaţii de culise. La Virgin Radio Romania am avut parte de cel mai frumos „welcome” de până acum. Mă bucur să ştiu că mă integrez în echipa asta grozavă de oameni. Love it. Sunt cea mai entuziasmată pentru aventura asta.”

Liza Sabău va fi, în paralel, şi la UTV, unde face emisiunea Liza's Vlog, vinerea de la ora 20.00, topul lunar, dar prezintă şi buletinele de ştiri.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus