Skip to main content

Nume nou pe frecvența Virgin Radio. Liza Sabău va avea emisiune în weekend

 
Nume nou pe frecvența Virgin Radio. Liza Sabău va avea emisiune în weekend
Liza Sabau

Virgin Radio are un nou matinal de weekend. Cu Liza Sabău, de la UTV, în rol de DJ. Ea se va auzi pe frecvențele Virgin Radio sâmbăta și duminica pe intervalul 8.00 - 12.00. 

Publicitate

Liza Sabău:

„Liza Sabău e cel mai pasionat om de muzică pe care îl cunosc. Vă place cum vorbesc despre mine la persoana a treia? Cred că au trecut vreo 12 ani de când am luat contact pentru prima oară cu televiziunea. E posibil să mă știi de la UTV, unde de ceva timp am grijă să te distrez și să te pun la curent cu muzică fresh și bună. Îmi plac poveștile și îmi plac oamenii, poate asta pornește de la faptul că sunt o fire mega-curioasă și mă atașez destul de rapid de cei care intră în viața mea.

Sunt o persoană matinală și energică. Chiar sunt! Adică, să fii sigur că la 7 dimineața, dacă ne-am întâlni pe stradă, să zicem, te-aș agita un pic ca sa-ți dau energie, cu riscul de a te enerva, tot e posibil sa fac asta. Mai sunt atrasă de lumea artiștilor și mai ales de cum funcționează fiecare dintre ei. Sunt obsedată de fun facts și de informații de culise. La Virgin Radio Romania am avut parte de cel mai frumos „welcome” de până acum. Mă bucur să știu că mă integrez în echipa asta grozavă de oameni. Love it. Sunt cea mai entuziasmată pentru aventura asta.”

Liza Sabău va fi, în paralel, și la UTV, unde face emisiunea Liza's Vlog, vinerea de la ora 20.00, topul lunar, dar prezintă și buletinele de știri. 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu