Skip to main content

PE SCURT. Emisiunea lui Fuego „se mută” la mare, timp de o lună

 
PE SCURT. Emisiunea lui Fuego „se mută” la mare, timp de o lună

Emisiunea lui Fuego, de la TVR 2, se mută la mare pentru restul verii. Astfel, „Drag de România mea” se transformă în „Drag de marea mea”, timp de o lună, în august. 

Emisiunea lui Paul Surugiu (Fuego) va fi difuzată din 2 august, în fiecare vineri - de la ora 17:45. 

Publicitate

Cântărețul va merge în diverse locuri de pe plajă, iar în fiecare ediție va avea invitați artiști și cântăreți. 

Fuego: „Mi-am zis că România n-are farmec, vara, fără mare. Deși nu sunt eu un fan al căldurii, mi-am propus, pentru cei care nu reușiți să ajungeți, să vin eu cu marea și voia bună în casele voastre. Zis și făcut! Alături de echipa mea, mergem la mal de mare și vă arătăm de ce ne este atât de drag de ea. Asta pentru că simt eu că o emisiune estivală este extrem de binevenită.

Am pregătit muzică de calitate, nenumărate momente speciale, povești cu oamenii. Va fi un show dinamic, în care nu veți apuca să simțiți cum trec minutele. O mulțime de prieteni dragi mie vor fi aproape și vor cântă melodii cu aer de vacanță.”

 

 

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro

Comentarii

  • Mă întreb câți dintre postării de aici sunt din echipa de producție a grozăviei televizate? Ridicați mana, că rog! Acum ambele mâini și fata la perete! Pluton, la umaaaaaar arm!
  • Frumoasa inițiativa acestei emisiuni la malul marii , pentru că tuturor ne este drag de mare, felicitări și va așteptăm cu nerăbdare!
  • Vad ,pe aici,amatorii/arele de IMBODOBESTE MAMA BRADU ...in varianta...CHEAMA MAMA SALVAMARU CA-I DAU LA BOT...Cel mai plicticos,insipid,cantaret in strana...alaturi de Hrusca si Banica jr..craciun fericit,ROMANIA MICA...SI CA TOT SUNT FEMEI PE AICI...O DEDICATIE..frunza verde maracine...sunt mai proasta decat mine..
  • Cat se poate de inspirata ideea lui Fuego si a echipei sale de a realiza o emisiune vesela, de vara, cu muzica si invitati apreciati de public, care vor transmite, de pe tarmul marii, atmosfera de vacanta, de relaxare, atat de dorite si necesare in aceasta perioada! Succes!
  • Alături de FUEGO și invitații săi la DRAG DE MAREA MEA, vom avea parte de o vară cu adevărat incendiară! Aștept cu nerăbdare și cu mult drag emisiunea! Mult succes!!!

Trimite un comentariu