Skip to main content

Proprietarul Film Box a preluat brandul de televiziuni Film 1 din Olanda, de la Sony Pictures

 
Proprietarul Film Box a preluat brandul de televiziuni Film 1 din Olanda, de la Sony Pictures

SPI International, compania care operează televiziunile FilmBox, anunță achiziția activelor brandului Film 1, serviciul olandez de televiziune premium și conținut video la cerere, printr-un acord recent cu Rețeaua Sony Pictures Television (SPT)

Publicitate

Potrivit înțelegerii, SPI va deține mărcile Film1 și va continua să opereze toate serviciile sale digitale pe platforme.

Începând cu 1 august 2019, SPI va deține complet marca "Film1" și va opera patru canale de filme la cerere: Film1 Premiere, Film1 Drama, Film1 Action și Film1 Family.

SPI va continua să ofere atât canale analog, cât și servicii digitale în Olanda. Film1 oferă în prezent producții olandeze și internaționale pe canalele sale de filme, care sunt disponibile pe diferite platforme de cablu, DTH și IPTV. Reprezentanții companiei nu menționează nimic, însă, de extinderea canalelor în Europa. 

Berk Uziyel, CEO al SPI International:

„Suntem bucuroși să anunțăm achiziționarea canalelor Film1 din Olanda, pentru că, de peste 20 ani, SPI furnizează servicii premium de difuzare filme pentru sute de operatori din 45 de țări. Fiind gazda filmelor bune, SPI se străduiește continuu să aducă cel mai bun și mai convingător conținut telespectatorilor din întreaga lume. Prin adăugarea canalelor Film1 în portofoliul nostru divers de canale analog și servicii digitale de ultimă oră, vom putea oferi selecția noastră extinsă de conținut premium tuturor iubitorilor de filme din Olanda."

Despre SPI International

SPI International / Filmbox este o companie media globală care are în portofoliu 36 de canale de televiziune, pe șase continente. FilmBox este cel mai important canal.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu