Skip to main content

VIDEO. Crimele din Caracal şi posturile TV. Radu Herjeu, membru CNA, la Interviurile Paginademedia LIVE

 
Radu Herjeu - Credit Foto: Stefan Ion
Radu Herjeu - Credit Foto: Stefan Ion

VIDEO. Radu Herjeu, membru în Consiliul Naţional al Audiovizualului şi fost moderator de televiziune, vine la Interviurile Paginademedia LIVE.

Publicitate

Va fi o discuţie despre presă şi derapajele din media, în contextul felului în care posturile de televiziune au tratat subiectul crimelor din Caracal.

Ce au voie să facă şi ce nu au voie să facă televiziunile? Cum ar trebui tratate subiectele delicate? Care sunt limitele peste care nu au voie să treacă staţiile TV?

De asemenea, ce pedepse riscă posturile care înclcă legislaţia audivizuală, sunt doar câteva dintre subiectele interviului cu Radu Herjeu.

Prezentăm interviul în continuare:

Aveţi întrebări?

Autor: Raul Bambu raul.bambupaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marian marian
    Da mile si pro da dar cu decenta pe cand trustul tau infloreste cu manipularile . cred ca ar trebui sa-ti mai revi un pic ca de la canicula asta esti batut la cap rau de tot .
  • GABRIEL CRISTEA GABRIEL CRISTEA
    O a doua intrebare, ce merite profesionale il recomanda pe acest individ sa fie membru CNA?
  • GABRIEL CRISTEA GABRIEL CRISTEA
    Intrebati-l va rog despre criteriile sale care stau la baza votului cand se acorda licente radio. De ce insista sa dea licentele unor posturi locale. Daca un post local nu vine cu nimic nou, nu au emisiuni proprii, nu promoveaza muzica si activitatea sociala si culturala a zonei respective, de ce ar merita acea frecventa in fata unor posturi nationale, care au potenta financiara si care chiar asta fac, promoveaza valorile locale.
  • dd3j dd3j
    @Marian, eu am mintea deschisa fata de orice teorie a conspiratiei.
    De exemplu ma intreb ce fac americanii la Deveselu. Acum pe bune, ce fac ei acolo de fapt? Sterg praful? Fac spirala lui Bivolaru sa se integreze in absolut? Se antreneaza pentru wrestling? Lustruiesc armele asteptand al treilea razboi mondial? De cati ani isi fac acesti oameni veacul pe la Deveselu fara sa stie nimeni in ce consta munca lor de zi cu zi?
  • mile mile
    mareane, la tine la stirile pro tv doar asta este , nu ai vazut poirot
  • marian marian
    Intrebare , chiar credeti ca acesta este criminalul, puneti botul si va uitati la televizor ca niste tembeli eu unul nu cred ,poate a facut ceva mafia impreuna cu politicul isi fac de cap ,precum si televiziunile de stiri care dau pe banda rulanta minciuni acestea ar trebui amendate la greu d-le Harjeu daca esti corect televiziunile in goana dupa audienta dau toate mizeriile fara a se intreba daca e adevarat sau nu , minciuni si iara minciuni sper ca sa va treziti odata si sa va intrebati daca merita , ,
  • dd3j dd3j
    Amintiti-va de ce Angela Merkel este la pamant din toate punctele de vedere : din cauza ca acerut ascunderea fata de presa a cazurilor...stim noi care. Pedeapsa s-a dat, dar publicului i s-au ascuns cazurile, de teama sa nu supere sau instige, dar ascunderea a declansat ceva care acum nu mai poate fi oprit. Nu mai cenzurati, nu mai ascundeti pentru ca faceti mai mult rau decat bine.
  • KOLO KOLO
    Radu HERJEU e un DERBEDEU!
  • treanta petrisor treanta petrisor
    sluga psd.ista ....
  • dd3j dd3j
    O sa-l lasati sa fie lupul moralist in privinta unui caz ce poate schimba in bine mentalitatea unei tari. Intrebati-l lucruri cu adevarat dificile, despre cazurile prescrise pentru ca membrii CNA nu s-au prezentat la sedinta, despre somatii care ar fi trebuit sa fie amenzi. Dar acest caz este bine ca e mediatizat. Nu intamplator, unchiul Alexandrei, Cumpanasu apare mereu la televizor. El stie ca mediatizarea este buna. Reporterii stau in canicula toata ziua si incearca sa intrebe si ei ceva in cele 3 secunde cat au la dispozitie.
  • dan petrea dan petrea
    Numai gindul de a-l vedea pe individul asta imi provoacă o imensă stare de rau. Un propagandist contra-cost al PSD. Fost cititor de prompter, apoi somer, salvat de la foame de PSD. Odios si sinistru.
  • david david
    Total neinteresant.

Trimite un comentariu

sus